Kell a babákat időnként pelus nélkül "szellőzni" hagyni? Ti szoktatok pucérkodási időt adni neki?
Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 06:48
2/15 anonim válasza:
Szoktam hagyni a kisfiamat pucéran rúgkapnálni, csak az a baj, hogy közben garantáltan mindent összepisil...
3/15 anonim válasza:
Igen, jó a bőrüknek, általában reggel szoktam hagyni pucéran, mert ugye egész éjjel a pisis pelusban feküdt.
#2 Próbáld ki azt, hogy amikor látod, hogy készülődik a pisilés (pl. megáll a mozgásban, koncentrál, dagad a fütyi) elkezdesz játszani a lábacskáival. Ugyan az én fiam már nagyobb (18 hós) de észrevettem, hogy így el tudom terelni a figyelmét arról, hogy kilője, nem tud az eregetésre rákoncentrálni amíg a lábával bíbelődöm.
7/15 anonim válasza:
Fürdés elött egy 2 percet talán...
8/15 anonim válasza:
Fürdés előtt kB 30 percet csupaszkodik
9/15 anonim válasza:
Sosem csináltam
Vagyid elkezdtem, de mindig takarîtás lett a vége…
10/15 anonim válasza:
Nyári baba, öltöztetésnél, fürdés előtt szoktam hagyni picit levegőzni, ha jó idő van. Télen ez nem annyira jellemző. Ha szobatiszta lesz, akkor annyit pucérkodik majd, amennyit csak szeretne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!