Elöször milyen baby ételt adtatok és mennyit egyszere a babátoknak? és mikor kezdtétek el?
Figyelt kérdés
mi 3 hosan és 7,5 kg és 64cm vagyunk és szereintem a tej már kevés neki ugy hogy ma vettem baby ételeket...ami nagyon izlet s fiamnak...még sirt is érte...d2010. okt. 21. 19:23
1/11 anonim válasza:
Kicsit korai, súlya alalpján meg nemhiszem, hogy éhezne, szerintem ne adj neki és csak szoptatsd!!
Fóleg, hogy az ő pici gyomra még nem érett az ilynekre.
Miből gondoltad, amúgy hogy kevés neki a tej??
3 hónaposan 7,5 kiló!!
Ja maúgy én 6 hónaposan banán, alma, szilva, körte, banánnal kezdtem, hogy a kérdésedre is válaszoljak.
2/11 anonim válasza:
Ha kevés a tej, akkor tápszert adj neki, azt meg tudja emészteni, a babakaját még nem.
Ugyanannyi anyatejben sokkal több kalória és tápanyag van, mint ugyanannyi bármilyen más kajában, ráadáasul sokkal könnyebben emészthető.
Egyébként meg honnan veszed, hogy kevés neki a tej?
3/11 anonim válasza:
4honaposan kezdtem,alma,meggy,barack,krumpli repa es igy tovabb.
anyatejes volt,meg tapit is kapott kiegesziteskent.
4/11 anonim válasza:
Ja, és 6 hónaposat répa+sütőtökkel kezdtünk.
5/11 A kérdező kommentje:
abbol gondolom h kevés neki a tej mert mikor megetettem anyatejesek vagyunk...fel is büfizett minden és nem sokkal késöbb sirt és nagyon szivta a cumit...ma mikor megetettem a baby kajával olyan nyugott volt utána hogy egyböl el is aludt...
2010. okt. 21. 19:38
6/11 anonim válasza:
mi 4 hósak vagyunk, és most kezdtünk enni ,de én boltit nem adok neki ,csak ha majd megyünk olyan helyre ahol nem tudok főzni, én csinálok neki itthon hamit, krumplit+répát, krumplit+meggyet,krumplit+szilvát, krumplit+almát, őszit is keverek hozzá. ebédre kap csak ilyeneket, délután gyümit. nekem elvileg elég a tejem, csak nem tápláló :( még csak 5 kg, 2 hónapja nem hízott semmit :(
7/11 anonim válasza:
Mi almával kezdtük, utána őszibarack, sütőtök, répa, majd ezek keverékei. Mi is 3 hónaposak voltunk...
8/11 anonim válasza:
Szia nekem is 3 honapos a kisfim, és ugy érzem fogy a tejem, 7200 gr a fiam, a doki szerint nem kevés a tejem ha igy hizik, de nem érti hogy most pár napja már nem csöpög, és estére olyan laposak a melleim mint egy zacsi, és a baba 3 orán keresztül cucizik rajta mire jol lakik, azt mondta ne adjak nek itápszert, inkább gyümölcs lvet,, jo pofa,, adtam 3 kanál alma levét, tetszett nei, de azzal még se tud jollakni, igy most kibekkelem hogy betöltse a 4 honapot és adok neki krumplit meg ilyesmi.. 3120 gr születette.
9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm az edigi válaszokat:)am 3605 g született a fiam...és ti mennyit adtok egyszerre babátoknak a baby ételböl?
2010. okt. 21. 21:42
10/11 anonim válasza:
Először kb 4 evésre volt elég egy üveggel, most van hogy 3/4-e is elfogy de a fele biztos, én egy nap egyszer adok még csak neki délelőtt, utána tea amannyit kér, majd kb 1 óra múlva megkínálom tejcsivel, ha esetleg nem lakott volna jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!