Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig fog ennyire bukni a babám?

Meddig fog ennyire bukni a babám?

Figyelt kérdés

Kisfiam 3 hetes.

Sajnos sokat bukik. Megeszi a tápszert, el is aludna, elalszik kézben és kb 5 perc múlva felriad, nyeleget..

Etetés közben többször böfiztetem.

Extrém hosszúra nyúlnak így az etetések, mert megissza a tápit és még egy óráig vagy tovább is kézben van, mire le tudom tenni aludni.

Nappal szintén állandóan kézben van emiatt.

Megemeltük már a fejrészt az ágynál, hogy ne teljesen vízszintben legyen.

Volt valakinél hasonló?

Kezdek nagyon kikészülni, mert mire leteszem kb egy óra van aludni a következő etetésig.

Mikor múlt el, akinél volt hasonló?

2023. dec. 18. 09:04
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Mondtam az orvosnak a problémát, gyakrabban böfiztessem eves közben azt mondta és emeljük picit a kiságyat, hogy ne teljesen vízszintben legyen.

Nem írt fel másik tápszert.

Tényleg segít az Antireflux tápszer?

Melyik fajta? Milumil AR jó?

2023. dec. 18. 17:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Esetleg a Gastrotusst próbálnám ki, +alkalmanként Espumisant, könnyebben kiszáll a böfi, nem nyűglődik utána.
2023. dec. 18. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!