S. O. S. A babám agressziv lett. Mi lehet a baj?
19 hós fiam,vagy 2-3 hete folyamatosan pofozkodik,harap,hajamat húzza,rugdos,és egyre hisztisebb,de nem csak velem ilyen hanem szinte mindenkivel.:(
Azt hallottam ez természetes ebben a korban,de már nem tudom mit higyjek.:(
Simogatásra tanitottam mindig és ha üt megfogom a kezét és próbálom elmondani miért nem szabad,de nem nagyon érdekli.
Volt,hogy megemeltem a hangom ha már nagyon elszállt,de amugy inkább figyelemmegvonást próbálok alkalmazni .
Kérek tanácsot.
Segitsetek
Tapsztalattal vagy egy jó módszerrel.
Köszi
Az én második fiam most 17 hós,és épp ma olyat benyomott nekem,hogy hirtelen alig kaptam levegőt.............
Én a nagyobbiknál úgy csinátam,hogy ilyenkor elkezdtem pityeregni,ezzel mutatva,hogy fájdalmat okozott nekem.Ő mindig megölelt,puszilt,és egy idő után már nem jutott eszébe verekedni.Most a kicsi még ott tart,hogy ha "sirok" meglepetten néz,és ha mondom,hogy öleljen meg,akkor megteszi.Remélem hamar leszokik ő is róla:))
szia.
nem szoktam megverni a gyerekemet, de van egy határ.
valamelyik nap úgy megrúgott a 20hós fiam hogy lila a bokám.
elvertem a fenekét de nagyon.
azóta simogat mindenkit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!