Hogy fogom egyedül a két gyereket rendezni?
Van egy 5,5 éves lányom és egy 3 hetes fiam.
Férjem decemberben itthon lesz, de januartol megy vissza dolgozni.
Van olyan, hogy nem alszik itthon, mert munka miatt vidéken van.
Nagyon be vagyok ijedve mi lesz velem a két gyerekkel.
Egyelőre a kicsivel 0-24 teljesen, állandóan kézben van szinte..
Ha leteszem, sír.
Mindkét gyereknek szeretném megadni a figyelmet, de félek, hogy hogy fog menni.. Sírni hagyni nagyon nem szeretem a kicsit.
Pedig ha pl a lányomat furdetem, akkor muszáj lesz egyedül hagynom a kicsit. A fürdő picike, nem tudom őt is bevinni pl pihenoszekben/hordozóban..
Kérlek írjatok, ki hogy engedte el ezt a feszülést, hogy ne sírjon a kicsi és a nagynak is megfeleljen :(
Nyitott fürdőszoba ajtó? Problem solved.
Ilyen nagy korkülönbséggel hogy lehet egyáltalán probléma?
A nagy hogy nem fürdik már eleve egyedül? Mindjárt iskolás!
Jövő héten elvileg megjön a hordozóm is (Manduca). Elvileg abba újszülött kortól lehet tenni a babákat. Remélem bejön neki.
Illetve vettünk Adamo hintat is, ahhoz is nagy reményeket fűzök.
El kell engednem valahogy ezt a nem tudom sírni hagyni dolgot :/
A nagy elég eleven, mire bemennék a fürdőbe, valószínűleg minden úszna.
És ahol 6-8 gyereket nevel egyedül az anya?
Kissé túldramazod a helyzetet. Legyen nyitva a fürdő ajtaja. Az 5,5 éves pedig már tud egyedül fürdeni.
Nálam 2.5 év van köztük, nem 5.5 😅
Simán megoldottam az első naptól mindent.
5.5 évesen már elég önállónak kellene lenni. Nekem a nagy 4.5, egyedül fürdik már 😅
Ha ekkora korkülönbséggel vállaltam volna (direkt nem akartam, mert testvérem és köztem ennyi van és sok volt), hawaii dizsi lett volna az életem a második csecsemőkorában 😅
Most 4 a kisebb és simán önálló annyira, hogy vígan szoptathatnám maratoni hosszúsággal is az esetleges harmadikat, nemhogy egy fürdetés (?), ami már bőven önálló pancsolás, beleférjen.
Kimegy a víz?
És akkor?
Manducaba nem való újszülött, marketing bullshit.
Már multkor is kérdezted ugyanezt.
Január meg messze van.
Örülj,hogy addig otthon van a férjed
Az enyém nem volt otthon csak egy hetet.
Kisiskolás a lányom,jogsim nincs,szóval őt is rendeznek kellett a pici babával minden reggel és minden délután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!