Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehetek ennyire szar anya?

Hogy lehetek ennyire szar anya?

Figyelt kérdés

2. alkalommal durván tettem le a 9 hós babát. Annyira szarnak érzem magam.

Este volt , jobban mondva éjjel. Sírt, pelenkáztam mert kifolyt a pisi, rettenetesen ordított szegényem. Utána cicire próbáltam tenni. Oké nem tudott aludni. Ezt ismételgettük. 2 óra környékén már teljesen kivoltam, félálomba (egy napja nem aludtam már) megharapott én meg durván mondtam neki hogy nem elrántottam a mellem ez kb 5x fordult elő, mindegyik alkalommal félálmos kimerult allapotban. Ilyenkor ő is én is fekszünk . Utána történt az hogy durván tettem arrébb. Ezt úgy kell elképzelni hogy határozottan, de mégis durván és elkezdett sírni. Én annyira szégyenlem magam hogy az valami hihetetlen.

2023. dec. 15. 20:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%

Hiába mondjátok H előfordul.

Ha valaki fáradt akkor sem durvulok a védtelen gyerekkel.

Mondom úgy,hogy két rossz alvó gyerekem volt

És nem,nem hazudok

Ha durvultam volna bevallanam egy anonim oldalon.

Nem elfogadható

Számomra erre nem mentség a fáradtság sem

2023. dec. 16. 09:37
 12/14 anonim ***** válasza:
53%

Pedig nem reagáltam így soha, pedig azért nem lesz második gyerekünk mert én semmi pénzért nem csinálnám újra az első 1,5 évet. 3,5 most a lányunk és kb egy fél éve alussza át az éjszakát úgy ahogy…

Én kikészültem bele, de ettől függetlenül nem durvultam vele, hanem megkértem a férjem hogy segítsen.

2023. dec. 16. 16:13
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a kutya nem segít nekem sem. Férjem igen,de rengeteget van távol a munkája miatt,más nincs. Hihetetlen sz.. alvó a lányom. Anyatejes,tíz hónapos de még mindig szokat szoptataok. Nappal alig alszik,éjszaka rengeteget ébred. Élő zombi vagyok. Én úgy csinálom,hogy ha érzem,hogy menten megolok valakit,leteszem a kiságyba vagy a ajrokaba,elmegyek onnan( ez fontos!) És vagy a párnát csaokodom izombol
2023. dec. 18. 13:37
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Elküldte előbb..szóval izomból a földhöz,vagy van pár műanyag tányéron meg hasonlók ezen célból,azokat. Vagy lemegyek a pincebeott vanegy ajtó azt csaokodom be izomból..onnan szerencsére a fal ispotyighat. Szerencsére ha ott orditok,senki sem hallja. Szoktam. Sajnos én is hiába kértem segítséget,nem kaptam..anyostol csak kioktatast,beszologtaast,ki kretan ha tanácsod ad,úgy erzem utána hogy mindenre is alkalmatlan,szar anya vagyok. Anyám meg már sajnos leépült,rá rég nem számíthatok. Hát így. Javaslom,csattanjon először mindenki máson.
2023. dec. 18. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!