Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehetek ennyire szar anya?

Hogy lehetek ennyire szar anya?

Figyelt kérdés

2. alkalommal durván tettem le a 9 hós babát. Annyira szarnak érzem magam.

Este volt , jobban mondva éjjel. Sírt, pelenkáztam mert kifolyt a pisi, rettenetesen ordított szegényem. Utána cicire próbáltam tenni. Oké nem tudott aludni. Ezt ismételgettük. 2 óra környékén már teljesen kivoltam, félálomba (egy napja nem aludtam már) megharapott én meg durván mondtam neki hogy nem elrántottam a mellem ez kb 5x fordult elő, mindegyik alkalommal félálmos kimerult allapotban. Ilyenkor ő is én is fekszünk . Utána történt az hogy durván tettem arrébb. Ezt úgy kell elképzelni hogy határozottan, de mégis durván és elkezdett sírni. Én annyira szégyenlem magam hogy az valami hihetetlen.

2023. dec. 15. 20:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ebben semmi baj nincs. Nem tudom miért kell elhitetni a babával, hogy anya nem ember, hanem egy robot, aki nem lehet fáradt és nem fáj neki ha beleharapnak a mellébe. Ez nem reális elvárás, nyilván ne verd meg, de itt erről szó sem volt.
2023. dec. 15. 20:36
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem szar anya vagy, csak rettenetesen kimerült. Nagy virtuàlis ölelès neked.

Pròbàlj meg segìtsèget szervezni magadnak napközben. Pihenj, amikor csak ràèrsz, hàzimunka rovasàra is. Csinàljatok ,,fun" baba-mama programokat.

Ha teljesen hagyod magad kimerülni, azt a pici szìvja meg.

2023. dec. 15. 20:38
 3/14 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem meg nem fogadható el. Felnőtt ember. Kérjen segítséget, mielőtt ilyen állapotba jut.

2* megcsinálta, megkapja itt a buksisimit és megcsinálja majd megint, hisz mondták hogy nem gáz. De gáz. Fel kell tudnia mérni mikor kell segítséget kérnie. Nem miután megtörtént hanem előtte.

2023. dec. 15. 20:50
 4/14 babyboom567 ***** válasza:
77%
Óh 3-as válaszoló,hát persze,lehet neked szerencséd van,és mindenki rögtön ugrik,ha segítséget kérsz,más meg egyedül sz..op.
2023. dec. 15. 20:58
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Hol a férj ilyenkor?
2023. dec. 15. 21:05
 6/14 anonim ***** válasza:
95%

Én valami rettenetes dologra készültem. De ez? Ez nem sz@r anyaság, hanem fáradtság.

Gondolom már nem csak anyatejet kap, apa is néha adhat neki teát, tápszert. Miért nem aludtál 1 napja?

2023. dec. 15. 21:11
 7/14 anonim ***** válasza:
5%

#6 mesélj priviben, légysziii

Amúgy meg ne szoptass, tudod kit harapgálna..van gyerekem, de nem vagyok önkínzó, sose voltam..

2023. dec. 15. 21:14
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen a legtöbbekkel előfordul. Abban igaza van a lepontozott válaszolónak, hogy azért azt ne mondjuk, hogy normális durván bánni egy babával... Talán inkább azt mondanám, hogy megértem. Ha érzed, hogy már fogytán a türelmed, add át apukának kicsit, te pedig pihenj meg lélekben. Nálunk számtalanszor volt ilyen, amikor pl. egy óra után sem akart elaludni, csak ordított. Egy idő után elfogy a türelem, a gyerek radarjai meg nagyon jók ám. Ha én egyre idegesebb leszek, ő is...
2023. dec. 15. 21:33
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi még nem olyan gáz, de próbálj legközelebb ilyet elkerülni, mert 2 éves korig még a kis agya nagyon könnyen ütődik a koponyàhoz. Tudom, mit érzel, egyedül nevelem hónapok óta a most 14 hóst. Pihenj takarítás helyett néha, stb,kitartás.
2023. dec. 15. 21:47
 10/14 anonim ***** válasza:
51%
Aki nem reagált hasonlóan sose az hazudik.
2023. dec. 16. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!