Kisgyerekkel 54nm, 2 szoba elég?
Van egy amerikai konyhás lakás, ami a konyha-nappalin kívül egy szobából áll. Szerintetek ez elég lehet a születendő babánknak és nekünk a férjemmel? Aki ilyen lakásban lakott, annak mi a tapasztalata?
Pár évre tervezünk, amíg baba, illetve maximum ovis korú nem lesz a gyerkőc.
én nem vállalnám/vállaltam be.
egy szobában mi nem akartunk lenni semmi szín alatt a gyerekkel.
így vagy a gyerek menne a nappaliba. de ez esetben ha alszik, kb lehetetlen tőle valamit is csinálni.
mi meg nem költöztünk volna ki a nappaliba. ha jön egy vendég, de pl férjem fáradt, elpihenni se tud. max a gyerekkel a gyerekszobában ?
Persze, elegendő.
A nagy holmikat nehéz inkább hova pakolni, pl. babakocsi, kiskád állvánnyal, meg ilyesmi, de még lehet oldani.
Egy egyszobás albérletbe szültem az első gyereket, majd 2 szobásba (összesen 2 szoba) a másodikat.
Pár évig simán el lehet férni.
Most költöztünk kb. 1 éve saját házba, a gyerekek 6 és 4 évesek, 3 szoba+konyha/nappali. Mindenkinek van saját szobája, a két gyerek mégis együtt lakik, nem akarnak külön szobát egyenlőre. 😄
Lakásban élünk,51 nm. Van egy hét éves lányunk. De a mi lakásunk 2 szobás.
Hidd el,gyerekkel kell a 2 szoba. És nem a gyereknek!!! Néha át kell tudni menni a másik szobába,ha már teljesen ki van az ember idegileg a gyerektől. De a gyereknek is kell az elvonulási lehetőség. A saját kis birodalma.
Igen,jol irja a 7-es,nekem is csak azert van szuksegem tobb szobara, hogy en el tudjak vonulni :D
Akar azert, mert a kisfiam alszik, bar az elso 4 honapban ennek nem volt jelentosege, mert csak velem/rajtam/cicin aludt, de utana mar le lehetett tenni egyedul is.
Vagy epp azert, mert a ferjem van a gyerekkel, en meg addig “enidozok” a masik szobaban :D
De igazabol erre eleg 2 szoba is, ha van arra esely, hogy el tudj/tudjatok vonulni egy masikba.
Illetve kesobb valoszinuleg a nappali lesz a ti halotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!