Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is van így a 6 hónapos...

Más is van így a 6 hónapos gyerekével vagy valamit rosszul csinálok?

Figyelt kérdés

Van már egy 5 éves lányom, de nem emlékszem, hogy ennyire nehéz lett volna vele. Talán mikor már el kezdett totyogni.

Van azóta egy 6 hónapos kisfiam is, aki viszont eléggé próbára tesz.

Semmi gond nem volt vele, aztán elkezdődött a fogzást, majd 3 hónapos korától oda-vissza átfordulgatott, most pedig mindenhova elkúszik.

Tisztába tenni lehetetlen. Most igazából megszenvedi a fogát, de általában lefoglalnom is nehéz.

Leteszem a szőnyegre játszani, el van egy pár percet aztán nyarvog.

Majd elteszem egy másik helyre játszani, beszélek hozzá, adok neki valamit, amivel játszhat, de hamar megunja. Eddig csak szopizott, most kezdjük el a hozzátáplálást.

Sokszor unatkozik, mindig mellette kell lennem, ha lerakom a kiságyba rögtön ordít. Nem gondolom, hogy elkapattam volna…. De most már minden IS érdekli, folyton nézelődik, sír ha nem tetszik neki valami.

Nincs mellette annyi időm se, hogy nyugodtan elmenjek pisilni.

Mit csinàlok rosszul?

Más is van így?

2023. dec. 12. 11:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem a nagyobbik fiam volt ilyen, letehetetlen volt. A kicsi az, akit lerakok és csak néz ki a fejéből vagy alszik. Semmit nem csinálok másképp velük.

A nagy is kinőtte, egy éves kora után a külvilág érdekesebb volt neki.

2023. dec. 12. 13:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem annyival volt könnyebb, hogy 5.5 hónaposan felült, ülve meg szépen eljátszott onnantól. Hasalva pár percig volt el. Meg egyúttal mászni is kezdett, így kinyílt számára a világ.

A fogzás inkább az estéket, éjszakákat nehezíti.

2023. dec. 12. 15:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Kisfiammal ezt csinaljuk 4 hos kora ota, most 9 honapos, nem lett jobb egy cseppet se :D

Minden baba mas, de az valoban a ritkabb eset, ahogy en is hallom ismerosoktol, hogy lerakod es csak elvan maganak fel napig. Nekem mar 20 perc is sokat jelentene mondjuk, en csak ennyit kerek karacsonyra 😂😂

Amugy a hordozas segit. Igy tudok fozni, hazimunkazni, a hatamon van addig. Egyebkent mellette kell ulni mindig.

2023. dec. 12. 15:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Az enyém is olyan ha pisilek hallom a wcről hogy nyekereg😅. Nappal alig alszik , akkor is cicin evés közben. Max egy fél orát a kiságyban. Meg délután a babakocsiban..szóval faja. Minden érdekli, csinálna mindent de nem megy..plusz szerintem a foga is zavarja. A másik ami idegeli hogy nem tud még kúszni mászni de már menne..és ettol total ideges tud lenni. Amíg nem tudott ücsörögni azzal kínlódott, most már ölben szépen csücsül..így ezen nem hergeli magát. Cserébe ott a maszas. Szóval amíg fel nem frdezte hogy mást is tudna csinálni elvolt a jatekaival, de amióta rajött nincs nyugtom.🙂Nekem csak előre rakható hordozóm van, de igazábol baromi nehéz hordozni. Majdnem 9kg és a heten tolti a 6 hót szóval hordozoban is szetmegy a hatam.
2023. dec. 13. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!