Mit tennètek,ha a macska beleugrott volna az ùjszülött kisàgyàba?

Nem kattognék ezen, a macska nem kórokozó, hogy fertőtleníteni kelljen szerencsétlent, meg amire ránézett :) Ahogy más is írta, szőrteleníteném egy hengerrel, amire ráfeküdt és nem mosható.
És még most van időtök felszerelni egy szúnyoghálós ajtót a babaszobára, mi így oldottuk meg a macskátlanítását, hogy zárni se kelljen az ajtót egyfolytában.

Zàrtam eddig is a szoba ajtajàt ès ezutàn is fogom,csak most a felmosàs miatt hagytam nyitva
De ezután is fel fogsz mosni, tehát mégis van megoldandó kérdés, hova rakod, hogy ne menjen be, míg nyitva az ajtó...

Semmit
Ki sem mostam volna
Max szöszhengerrel àtmentem volna

Itt azért lesznek súlyos gondok, ha ennyire másként gondoljátok.És csak szólok, hogy a baba/kisgyerek mindig ott lesz ahol te.Vagy hogy gondolod,mikor te főzöl a gyereket bezárod a szobába?Irreális elvárás
És kb 5-6 hónap és megindul a mászás,és pont ott fog mászni pakolni ahol a cica is.Simán tele lesz szőrrel a szája,ruhája.
És ha a cica ráfekszik az alvó újszülöttre,akkor a baba megfulladhat.

#16 Ne riogasd szegény kérdezőt. Majd rájön, hogy mehet a fenébe a bébiétellel, a macskakaja sokkal finomabb 😁
Kérdező, nálam a macska kapna a pofájára az biztos. Az ágyban arra figyelj, hogy ne legyen cicaszőr, amit a pici beszippanthat. Amúgy meg chill, lesz még ennél cifrább is.

Nálunk is így indult a helyzet. Kivettem az ágyból, szőrtelenítettem és kész, nem mostam ki mindent. Megtanítottuk, hogy az nem az ő helye. Amint belekerült a kislányom, már a kiságy környékére sem ment. :D
Egyébként kb. 3 hónapig tudod őket kontrolláltan távol tartani egymástól, ha a cica érdeklődő lesz vele, akkor annyi sem.
Amint kúszni-mászni kezd, szedi össze mindenhonnan a macskaszőrt és megy "szeretgetni".
1,5 éves a kislányom és hosszúszőrű cicánk van, kedvenc hobbija, hogy szedi össze a macskaszőrt, söndörgeti pár percig, majd viszi a kukába. Megőszülök tőle, pedig minden áldott nap porszívózok emiatt! De amúgy imádom őket nézni, ahogy ismerkednek, illetve ahogy alakul a kapcsolatuk. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!