Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ma reggelre herpesz lett a 6...

Ma reggelre herpesz lett a 6 hós babám szája sarkán, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

tegnap voltunk tanácsadáson, még semmi baja nem volt. mitől lett ez most? fáj ez nekik vajon? nekem és a férjenek nem volt soha herpeszünk, ezért nem tudom, hogy fáj-e, vagy csak viszket vagy milyen az?

mivel kenjem be?

2010. okt. 21. 08:17
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

a herpesz egy virus ami ha egyszer bekerült a szervezetébe akkor ott is marad.

tünetileg lehet kezelni a patikában v. egészséges rendelésen mondanak rá gyógyirt.

kenegetni kell vele és pár nap alatt elmúlik. nem veszélyes...

fájni nem fáj de ha a szája sarkában van akkor feszitő érzést kelt és nem tudja nagyra nyitni a száját miatta.

én az osztálytársamtól kaptam el anno.

ált. akkor jön elő ha az immunrendszer nincs a helyzet magaslatán v. stresszes az illető de ezt nála kizárhatjuk.

vidd el egészséges rendelésre v. patikába és kap rá gyógyirt.

2010. okt. 21. 08:23
 2/7 A kérdező kommentje:
buta kérdés, de mi az az egészséges rendelés??
2010. okt. 21. 08:37
 3/7 anonim ***** válasza:
A mi orvosunk is tart ilyet, hetente egyszer két órán át az egészséges gyerekeket fogadja, általában oltásra. Hogy ne találkozzanak a betegekkel. De el tudom képzelni, hogy nem minden gyerekorvos rendel így.
2010. okt. 21. 08:53
 4/7 anonim ***** válasza:
EZt hívják nálunk tanácsadásnak.
2010. okt. 21. 09:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Kisfiamnak a doki felírt egy ecsetelőt(piros v narancs színű), és pár nap alatt elmúlt a herpesz.

2010. okt. 21. 09:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
igen ahogy leirta a kedves válaszoló.
2010. okt. 21. 09:06
 7/7 A kérdező kommentje:

ja, nem tudtam. nálunk ez a tanácsadás :)

tegnap voltunk, és minden szerdán van 11-től. akkor felhívom telefonon, hogy mit kérjek a patikában. :)

2010. okt. 21. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!