Mennyi idő alatt jut át a tejbe, amit ettem? Lencsefőzeléket ebédeltem.
Gondoltam megkockáztatom, mert eddig semminél nem vettem észre, hogy hasfájást okozna 4hós babámnak.
Kb 40 perccel az ebéd után szopizott, 3 óra múlva nagyon sírt - lehet, hogy emiatt?
4-6 óra, amíg átjut a tejbe - ha közvetlen ebéd után szopizott nem gondolnám, hogy az okozta. Nekem a védőnőm javasolta, hogy amikor már éjszaka nem szopizik a Manóm, akkor vacsorára egyek olyat, ami puffaszthatja a picurt. (de azóta is eszik éjszaka is :))Minden jót Nektek!
5 hós fiúcska anyukája
Szia!
Nekem is anyatejes a babám sőt még anyatej adó is vagyok.Szoktam enni lencsefőzeléket,de a kisfiamnak semmi baja tőle.Nyugodtan ehetsz te is!
Nem vagyunk egyformák. Nekem semmi bajom a lencsétől, babtól, káposztától, de az édességektől igen, ha belakom pl.csokival, vagy fél kiló szőlőtől, muskotály körtétől is görcsöl a hasam, és szopizás után a babáé is.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!