Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem akar a baba hasról...

Miért nem akar a baba hasról hátra fordulni?

Figyelt kérdés
Nem szeret háton feküdni.Amint leteszem azon nyomban hasra fordul és kúszni akar.Már rendesen ül,segítség nélkül.A fejét is szinte azonnal tartotta.A lábát úgy feszíti,szinte rendesen áll,csak egy picit kell tartani.Tehát úgy gondolom nem nem tud,hanem nem akar.Mert ha a hátára teszem,máris hason van.6 hónapos volt 17-én

2023. nov. 22. 04:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%
De ha nem magától ül fel,akkor hogyan ül?
2023. nov. 22. 08:45
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező,itt senki nem vitatkozik. Próbál mindenki neked segíteni,mivel valamiért feltetted ezt a kérdést. Bár ha TUD forogni hátról-hasra és hasról hátra is csak most épp a kúszással van elfoglalva,akkor nem értem mi a kérdés?
2023. nov. 22. 08:47
 13/16 anonim ***** válasza:
68%

Hogyan tud ulni, ha egyszer meg nem ult fel? Hogyan tud allni, ha erre se kepes?

Miert kenyszerited olyan pozicioba, aminek meg rohadtul nem jott el az ideje, mert nem kepes ra?

Az a kerdes, hogy magatol tud-e minden iranyba fordulni. Tehat hasrol hatra es vissza.

Ha nem fordul, akkor megnezetnem lassan szakemberrel. Nem kell annyira azert rohanni, mi pl 7 honapos koraig kaptunk haladekot a fordulassal kapcsolatban, mert 6 hosan meg hasrol hatra nem tudott, de aztan 6,5 honaposan mar ment neki minden iranyba.

Ha amugy tud forogni, csak nem szeret haton lenni, az nem baj. Az en kisfiam is csak szinte hason van mar (7hos) ugy tud jobban jatszani.

2023. nov. 22. 10:07
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam max 2x fordult hasról hátra ebben a korban, mert annyira szeretett hason. Nem akart háton lenni. Aludni is csak hason, a mai napig, 2 éves.
2023. nov. 22. 11:42
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"Egy szóval nem mondtam hogy magától felül,hanem hogy tud ülni.De itt máris betegséget varrnak a nyakába."

Mert ha nem ül fel magától, akkor nem tud ülni. Pont.

Az hogy te leülteted és úgy marad, marhára nem ugyanaz, mint ha ő egyedül kiülne mászásból vagy leülne állásból. És rohadtul rosszat is teszel vele neki.

Az én fiam pl. tudott egyedül ülni 6 hónaposan, mert elkezdett mászni, és pár nap után rájött arra is, hogy hogy kell belőle kiülni. A lányom meg csak 10 hónapos korára ült ki egyedül. Attól még 9 hónaposan ő is úgy maradt volna, ha leültetem, de az nem egyenlő azzal, hogy tud ülni.

2023. nov. 23. 10:17
 16/16 anonim válasza:
100%
Védőnő nincs akivel beszélj?
2023. nov. 23. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!