Miért nem akar a baba hasról hátra fordulni?
Hogyan tud ulni, ha egyszer meg nem ult fel? Hogyan tud allni, ha erre se kepes?
Miert kenyszerited olyan pozicioba, aminek meg rohadtul nem jott el az ideje, mert nem kepes ra?
Az a kerdes, hogy magatol tud-e minden iranyba fordulni. Tehat hasrol hatra es vissza.
Ha nem fordul, akkor megnezetnem lassan szakemberrel. Nem kell annyira azert rohanni, mi pl 7 honapos koraig kaptunk haladekot a fordulassal kapcsolatban, mert 6 hosan meg hasrol hatra nem tudott, de aztan 6,5 honaposan mar ment neki minden iranyba.
Ha amugy tud forogni, csak nem szeret haton lenni, az nem baj. Az en kisfiam is csak szinte hason van mar (7hos) ugy tud jobban jatszani.
"Egy szóval nem mondtam hogy magától felül,hanem hogy tud ülni.De itt máris betegséget varrnak a nyakába."
Mert ha nem ül fel magától, akkor nem tud ülni. Pont.
Az hogy te leülteted és úgy marad, marhára nem ugyanaz, mint ha ő egyedül kiülne mászásból vagy leülne állásból. És rohadtul rosszat is teszel vele neki.
Az én fiam pl. tudott egyedül ülni 6 hónaposan, mert elkezdett mászni, és pár nap után rájött arra is, hogy hogy kell belőle kiülni. A lányom meg csak 10 hónapos korára ült ki egyedül. Attól még 9 hónaposan ő is úgy maradt volna, ha leültetem, de az nem egyenlő azzal, hogy tud ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!