Miért nem akar a baba hasról hátra fordulni?
Mert jobban szeret nézelődni, ennyi.
Nekem mindkét gyerekem mászott 5 hónaposan, ült 6 hónaposan, felállt 7 hónaposan. Ők se szerettek hason lenni, és már tartották a fejüket szinte a kórházban.
De nem volt baj a mozgásfejlődésükkel később sem, csak kicsit hamarabb csinálták ezeket a dolgokat, mint más baba. Van ilyen. Más gyerek meg 1,5 évesen mondatokban beszélm
En elvinném egykonduktorhóz vagy valami szakemberhez
Az hogy szerinted csak nem szereti ez nem biztos hogy így van.
3as
Az se rossz hogy feszíti a lábát és "áll" gondolom ezt is magátol csinálja.....
Nem tudom, miért lett lepontozva az első válaszom, nekem tényleg mindkét gyerek felállt 7 hónapos korára, egy éves koruk előtt jártak, mindent hamar csináltak mozgásügyileg. Természetesen(!) maguktól, én sosem erőltettem, nem ültettem őket, nem járattam.
És az enyémek se akartak soha hátra fordulni, amikor már kúsztak-másztak, miért tették volna, mikor hason közlekedtek?
Kérdező, elmondtam, alapvetően nincs baj, de ne "tartsd", az tényleg káros nekik, nem szabad járatni őket, ha nem megy maguktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!