4hetesek vagyunk, szopizik de csak 80 es 100g kozott. Napkozbe nem nagyon alszik az etetesek kozott csak 1-1,5 orat. Szerintetek potoljam tapszerrel is?
szerintem a 80-100 g teljesen jó.
hányszor eszik?
A lányom 4 heten 30-40ml evett, ráadásul néha 4-5 órát is aludt egy huzamban, cicizés közben is sokszor elaludt 10-20 ml után. Elkezdtem lefejni és a szájába nyomtam az üveget szopizások után, így jött ki a 30-40, később 50-70. Leszokott a szopásról, most csak álmában szopizik, és ugyanúgy gyakran bealszik. Pár nap múlva fél éves, de még mindig alig eszik 70-80, néha 100ml, napi 4-5 ször. Mondanom se kell, hogy az anyatej egyre kevesebb, csak éjjel, és reggel szopik 20-30-at.
A doki azt mondja: JÓL HASZNOSÍT.
3500-grammal született és már közel 8 kiló, 70cm. Nem pufók, de szép kiegyensúlyozott baba.
Szellemileg és mozgásilag is nagyon jól fejlett. Mindig mosolyog, csak akkor nyafog, ha álmos. Felhúzza magát, ercekig ül egyedül, szótagokat mond...
HA FEJLŐDIK, NE AGGÓDJ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!