Mikortól hordott a babátok lábfej nélküli rugit/nadrágot?
Figyelt kérdés
2023. nov. 19. 19:33
1/19 anonim válasza:
Sose volt lábfejes nadrágja
Rugi nekem csak pizsama igy az még mindig lábfejes
9hónapos lány
2/19 anonim válasza:
Hú, rugit első pár hónapba, akkor se mindig adtam rá, sose szerettem. :D Utána már nadrág, azóta is, 16 hónapos.
3/19 anonim válasza:
Max kb 3 hónapos koráig. Hiába volt jó méretben a rugdalozo, a labfeje kicsi volt rá.
4/19 anonim válasza:
Hébe-hóba hordott lábfejes gatyát, de én jobban preferáltam a nadrág+zokni kombót.
Most is van 2 lábfejes rugdalozója de azokat max akkor adom rá, ha nagyon hűvös van a hálószobában, mert ott nem fűtünk.
Szóval röviden, szinte soha nem hordott ilyeneket, 9 hónapos.
5/19 anonim válasza:
Lábfejes nadrágot sosem kapott. Rugit kb az első hónapban.
6/19 anonim válasza:
3 honapos korara lettek jok ra az ujszulott zoknik, szoval onnantol. Addig vagy talpas nadragban vagy rugdalozoban volt. Persze teli baba volt, ha nyaron szuletett volna, mashogy kellett volna oltoztetni, szoval ettol is fugg.
7/19 anonim válasza:
Lábfej nélküli rugdalőzót sosem, nadrágot pedig onnantól, hogy járt, szóval 1 éves korától
(én a rugdalózókat szerettem, amíg pelenkás volt abban is aludt, 3 éves koráig)
9/19 anonim válasza:
Véletlen volt.
Szóval szinte soha nem hordott lábfejes ruhákat. Sokat hordoztam, ahhoz nem praktikus.
10/19 anonim válasza:
Születésétől fogva rendes nadrágot hord a fiam.
Utaltam a lábfejes nadragokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!