Mennyi idő után mennétek tovább?
Hasmenése van a babámnak, 4 hónapos.
Fogzott is, így lassan másfél hete több a széklete, de öt napja 11 pelenkát kellett cserélni egy nap alatt és zöld volt a kakija, ami már szinte biztos valami más volt. Kiszáradva nincs (rengeteget ciciztetem és kap gyógyszert kiszáradás ellen), a közérzete jó. 100%-ban anyatejes.
A gyerekorvos azt mondta, hogyha jövő csütörtökig nem javul, akkor szóljunk, de az kb. 2 hét “hasmenést” jelent.
Ti mikor mennétek tovább, székletvizsgálatra?
Köszi! Igen én is azt akartam tudni, hogy széklettenyésztésre mennyi idő után menjünk.
Annyiból beljebb vagyok, hogyha kezelést kell adni rá, mert nem javul, akkor nem vaktába lövöldözünk. (Nem tudom mit kaphat ennyi idősen, de gondolom előbb utóbb adnak neki valamit, ha nem múlik).
#14 Kap cumisüvegből “babavizet”, mert el kell keverni valamiben azt a port, amit a dehidratációra kapott.
Köszi mindenkinek, akkor nem aggódok tovább, majd rendbe jön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!