Zakopaneba utazni 14 hónapos babával?
Nekünk cipelésre ez vált be:
Szintén utál minden hordozót, de ezt szereti. Nyilván szülői szempontból nem olyan kényelmes mint egy rendes hordozó, de fél kezed szabad, és tehermentesít is.
Azt nem értem miért kéne autóban kabátban ülni 4-5 órát, hát vegyétek le róla...
Szerintem ne stresszelj. Ott lesznek más gyerekek, ott lesznek a rokonok. Majd lekötik egymást. Tapasztalatom szerint a kisgyerekek jobban szokták viselni az utazásokat mint azt a szüleik várnák. (Utána otthon viszont kiadnak minden rosszaságot magukból.)
Akik az anyós témára kattantak rá, azoknak elég baja lehet a sajátjával. Igazából azért fűztem bele, hogy érthető legyen, miszerint önszántunkból, hármasban sose indulnánk ilyen útra, de mégis kénytelenek leszünk, és gondoltam ha van bárkinek tippje, vagy tapasztalata, az segít egy kicsit jobban felkészülni, még esetleg negatív értelemben is, mert legalább tudni fogjuk, mire számítsunk.
A télikabát viszont logikus, hogy le kell venni róla, kicsit túlkaptam a gondolatot a kérdés kiírása közben, de tény, hogy egy nyári utazást azért egyszerűbb kivitelezni.
Csak ha valaki hasonló cipőben járna, elmentünk végül, előtte megbeszéltük a félelmeinket mindenkivel ami egy kicsit segített lélekben felkészülni.
Az út meglepően jól sikerült ahhoz képest, hogy sokszor 10percet is végig hisztizik, sok játékot vittem, könyveztünk, meséztünk, ha megálltunk kivettem levegőzni, aludt is valamennyit, így eltelt valahogy az az 5-6 óra.
A szállás szuper volt, ott jól éreztük magunkat, ellenben a tényleges látnivaló katasztrófa volt, nagy volt a hó is, sokan is voltak, hideg volt, és az összes gyerek csak nyűglődött, úgyhogy inkább el is engedtük, és csak az udvaron és a házban elvoltunk inkább.
Összességében nem volt vészes, de azért nem csinálnám végig mégegyszer mostanában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!