Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Visszafogadtátok szétválás...

Visszafogadtátok szétválás után aput a gyerek miatt? Hogy alakult a viszony azóta?

Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 11:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

És veled milyen volt emberként? Kedves volt és nyugodt vagy agresszív és nemtörődöm?

sajnálom, tényleg jobb így

2010. okt. 22. 15:28
 12/15 A kérdező kommentje:
Brigitta04 és mi van veletek azóta? Apuka látogat? Közeledik? Melyikőtök költözött el?
2010. okt. 22. 15:29
 13/15 Brigitta04 ***** válasza:

Szia.

Igen látogatja a gyereket végülis maximálisan apja neki evvel nincs is baj.Az elöző hozzászólásomba nem írtam le,hogy a drága "apuci"azt mondta vetessem el a babát.Mert ha megtartom akkor mindennek vége kettönk között.Hazaköltöztem anyumékhoz.Ezek útán az én szememben nem apa és nem is lesz az soha.Vannak mostanában is gondok tudod mindig az a rossz amit én csinálok de ezen túl kell lépni!Rájöttem magamnak,magunknak teszek rosszat ha idegeskedek ugyhogy a szapulásuk az egyik fülemen be a másikon ki.Nem mondom,hogy nincs olyan amikor sikerül istenessen felhúzniuk(ex anyóssal együtt)akkor állt lesz egy nagy veszekedés akkor pár napig kuss van utána.

Én nem azt mondom,hogy bennem nincs hiba sőt nekem is vannak hülye dolgaim de az volt maga undorító ahogy tulajdonképpen elmondott egy semmit nemtudó,semmihez nem értő embernek.Fájt és még mindig fájnak a szavai!

De van egy gyönyörű egészséges 4,5 hónapos kisfiam akire ha ránézek tudom,hogy életem legjobb döntését hoztam!

2010. okt. 22. 17:43
 14/15 A kérdező kommentje:
Nehogy elhidd a bántó szavakat! Azokat csak azért kaptad, mert ő gyenge, biztosan nem úgy volt ahogy állította! Nem is akar békülni? A gyereked a világ legjobb dolga, akárhogy is alakul! Ezeket veszem előre én is, ha elszontyolodom...
2010. okt. 22. 21:30
 15/15 Brigitta04 ***** válasza:

Szia.

Sajnos az elején elhittem neki,hogy én ilyen"semmire kellő "vagyok.Teljessen depis is voltam de aztán rájöttem mekkora hülye vagyok!Túltettem magam rajta.Békülni nem akar azt mondja.De apró jelek amik nem tudatosak azok vannak.Én ugy érzem,hogy amikor eljut egy szintre akkor probálkozni fog.Lelke rajta.

És veletek mi történt?

2010. okt. 23. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!