Babám 3hónapos, és már szeretném kóstoltatni vele a gyümileveket (dokinő javaslatára), de fogalmam nincs hogyan kell?
Normális???
minek:.....
na mindegy.
vegyél almát és üvegreszelőn reszeld le a levet adhatod kanállal.v. gyümölcscentrifugán facsard ki szürd le és cumisüvegből
vehetsz bébiitalt is de baromi kevés kell belőle és irtó drága
szoptatás után mert az a fő táplálék a gyümölcs kiegészités - de baromi korainak találom -
szia.
az én babám még csak 23.-án lesz 3 hónapos kb másfél hete adok neki almalevet,kb minden 2.vagy 3. nap.én úgy csinálom,hogy egy icipici almát lereszelek,és legapróbb lyukú szűrőn kinyomkodom...a legkisebb kanálnak a felét kapja meg,ez kb 2-3 csepp.én a két kaja között szoktam.délután.
ja és akinek nem tetszik ez nem kell lehurrogni,köszönöm.
Doki néni nekünk is javasolta az almalevet, almapépet ilyen idősen, székrekedésre. Nem értettem egyet, 6 napig csak anyatejet szerettem volna adni a babáémnak, de tettem egy próbát.
megbántam, 2 napig olyan szélgörcse lett a babámnak a gyümölcstől, hogy rossz volt nézni. Azóta egyik fülemen be, a másikon ki, amit a korai hozzátáplálásról mondanak.
A babának nem való gyümölcs, gyümölcslé, semmiféle hozzátáplálás az első 6 hónapban, mert nem tudja megemészteni, és kárt okoz a bélrendszere falában.
10:56
"ja és akinek nem tetszik ez nem kell lehurrogni,köszönöm."
Ebből a mondatodból az derül ám ki, hogy pontosan tudod, hogy nem teljesen oké amit csinálsz. :))) Én nem hurroglak le, végülis nem az én gyerekemmel teszed ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!