Mikortól lesz kevésbé nyugos a baba?
15 hónaposan még full ugyanez a lányom. Pedig már rég jár. Ő ilyrn természet :) és még csak most jön a dacolós korszak...
Szerintem suliban fogja max lefoglalni magáz. Hamarabb nem hiszem.
Fiam iszonyatosan jó baba volt. Viszont az összes mozgás frusztrálja amit nem tud.
Amíg nem tudott csak feküdni azért sírt aztán megtanult hasra fordulni. Onnantól azert sírt mert hátra akart fordulni. Miután az is ment gurulva közlekedett de hamar kigyakorolta és a kúszás miatt sírt. Miután az megvolt (6 hónaposan) azért sírt mert nem tud felülni.
Jelenleg 8 hónapis felülni nem tud csak visít ha felültetem szépen tartja magát és nevetgél.
Őszintén nem tudom mikor lesz vége de remélem hamar.
Ó babafüggő. De kúszással, mászással sokat javulHAT a helyzet. Nekem a kicsinél ez volt, a kúszás megvàltás volt. Addig àllandóan kézben akart lenni, ezután nagyon sokat volt földön szóval van remény.
A nagyot viszont megviselte ez az időszak, majd stabil járással javult volna a helyzet, de itt meg az akarata volt egyre erősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!