Mi a mostani ára egy babysitternek Bp környékén? És ezért mit csinál?
az árat nem tudom mert nem vagyok pesti mások az árak ...
viszont voltam babysitter...
ami elvárható kötelessége:
- a kikészitett ételt megmelegiti kicsi babát megetet nagyot felügyeli közben.
-lefekteti ha szükséges mesét olvas
-fürdet ha szükséges
ami a szülő reszortja:
ruhát ételt előkészit helyszint megmutat eligazitja a bébiszittert és egy telefonszámot ad ha gáz van de nem szokott lenni.
egyalkalmas felvigyázás alkalmával nem kérhető meg bébiszitter hogy takaritson de a fürdővizet leengedi és a tányért berakja a mosogatóba ez alap.
Akkor jól tippeltem de nem tudtam pontosan..
az a lényeg hogy mivel először van a lány idegen helyen nem tudja mit hol talál ezért a szülő mondjon el pár dolgot hol talál a bébiszitter és vagy esti program van a szülőknek akkor csak azért figyel hogy ne legyen járkálás éjjel
v. nappal játék foglalkoztatás ami elvárható
a b.sitter intelligenciájától függ sok minden ez határozza meg hogy később ugyanőt hivják a szülők v. mást keresnek.
Köszönöm!!
Már csak valahonnan kerítenem kell egy rendes, megbízható embert, akire itt merem hagyni a kislányomat. Ez lesz naagyon nehéz!!
tegyél fel egy ilyen kérdést biztosan sokan ajánlják a saját bébiszitterüket akiben megbiztak.
ha rendszeres felvigyázásokra kellene egy megbizható ember menjetek be egy ügynökségre és ott kérjetek interjúkat hogy megtaláljátok álmaitok bébiszitterét akit aztán már csak hivni kell..
a váci utcában a régi fontana épülete mellett van egy azt ajánlom a nevét állandóan változtatják....
Köszönöm!
Nem Bp-iek vagyunk, hanem Esztergomiak. Bar lehet, hogy ott ide is közvetítetnek. Utána nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!