8 hónapos babám ordítva veszekedik, hogy vegyem ki a járókából, pl amikor főzök. Ez normális?
Felesleges ezen vitatkozni.
Szerencsés vagy hogy a te gyereidet így le lehetett tenni annélkül hogy úgy sírnának hogy levegőt se vesznek.
Minden baba más. Van amelyiknél ezt nem lehet megcsinálni ennyi.
Nyilvanvaloan az ember nem fogja a gyereket 0-24. Tulozni nem kell.
En is leteszem, ha olyan dolgom van, amihez nem tudom fogni.
Van, hogy addig sir, de aztan felveszem. Eroszakkal nem tartom a foldon, hogy marpedig te itt maradsz, mert a gyakoris mancika azt mondta, hogy csak tegyelek le, ez ennyire egyszeru.
:D
Es ne nezz minket hulyenek kerlek. Ha a baba nem igenyli, nem szorakoztatom, de szerintem ehhez kb minden anya igy all hozza.
Nalunk boven van lehetosege felfedezni a hazat, pakolni, jatszani. Szokott is, en meg addig csinalom a sajat dolgom. De amikor nem, mert szuksege van ram, ott vagyok, ott ulok, felveszem, ha elfogadja akkor hordozom, de sokszor inkabb a kezemben lenne. Ezzel nem tudok mit kezdeni.
Fozni pedig fozok, mert nem mindenki el Budapesten, hogy olyan kajat rendeljen, amit csak a szeme kivan.
Nalunk sok lehetoseg nincs, de az evek alatt mar oda-vissza vegig ettuk a helyi ettermeket, en abbol mar koszonom, de nem kerek 😊
Este pedig foz a halal, vegre egyutt a csalad. De ez a resze a legkevesebb.
"mert nem mindenki el Budapesten, hogy olyan kajat rendeljen, amit csak a szeme kivan"
Én ugyan nem a 19-es válaszoló vagyok, de ez nettó hülyeség, bármelyik étel-házhozszállító cég szállít mindenhova, nem csak Budapestre. Gastroyal, e-food, Teletál stb, baromi nagy a választék, nem lehet egyhamar végigenni. Szerintem ilyen helyekre gondolt, nem arra hogy rendeljenek pizzát egy helyi gyorsétteremből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!