Anyukák nektek is vergődig, sír, nyöszörög, vagy hörgő hangokat ad ki álmába a babátok?
Figyelt kérdés
Van kb egy óra nyugodt alvása aztán 5 percenként a fent említett felsírás, vergődés, de mindez álmában. Van, hogy egy óra hosszáig is eltart és utána kel fel. Ha fent van nem sír és nyugodt. Most pár napja csinálja ezt és 5 hetes. Tapasztalatlan vagyok még, kérlek titeket írjátok meg a tapasztalataitokat. Párom szerint túl aggódom. Meglehet, de el olvasnék pár véleményt. Köszönöm.2023. nov. 12. 08:32
1/4 Derjaderja válasza:
Keres Téged de nem ébred fel annyira hogy sírjon.
2/4 anonim válasza:
Az én Fiam 2 éves és a mai napig ezt csinálja. Sajnos az okát nem tudom. Van 3 nagy tesója, közülük egyikük sem aludt így.
3/4 anonim válasza:
Idegrendszeri dolgok. Nem kell aggódni.
4/4 anonim válasza:
Az én fiam álmában kiskutya hangokat adott, nyüszögött, horkolt, pukizott, néha piciket felsírt aztán abbahagyta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!