Emiatt nem aggódnék. Amiatt viszont igen, hogy idő előtt felállt, ez mondjuk lehet ADHD jele.
2023. nov. 12. 07:51
2/7 anonim válasza:
Inkább hagynád a gyereket egyedül fejlödni és nem sablonokba kényszeríteni. Semmi gond a gyerekkel, hanem csakis veled.
2023. nov. 12. 07:51
3/7 anonim válasza:
És akkor mi van, ha nem néz a szemedbe? Komolyan, kellene neked egy kis emberi társaság, mert az ilyen szokta rángatni a gyerekét a Tescóban, hogy az nem viselkedik. Ki akarsz égni? Ne foglalkozz már ilyen marhaságokkal.
2023. nov. 12. 08:00
4/7 anonim válasza:
Hagyd élni például. Ne "fejlesztgesd", hadd játsszon szabadon, fejlődik ő magától. Ez csúnyán fog hangzani, de vicces hangsúlyt képzelj hozzá: csomó érdekes dolog van neki a világban, esze ágában sincs a te képedet bámulni egész nap. Olyan dolgokkal zaklatod, amik nem érdeklik. Mondjad csak a mondókáidat, majd el fogja kezdeni érdekelni, ha eljön nála az ideje. Én is egész nap gyerekdalokat kornyikálok a gyerek mellett, s ő nyilván magasról tojt rá 7 hónaposan 😂 Most még nincs 2 éves, de mondja, énekli azokat a dalokat, mondókákat fejből (persze nem teljesen tökéletesen, csak amennyire egy beszélő 2 évestől "elvárható"). Viszont 7 hónaposan felállni tényleg eléggé korainak hangzik.
2023. nov. 12. 08:09
5/7 anonim válasza:
Komolyan mondom, nem ertem, mi a bajod. Te mindig mindenkinek a szemébe nézel álló nap?? Egy kis józan ész nem artana.
Az én nagyobbik fiam gyűlölte a csip csip csókát, nem bírta ha a kezébe csípnek. Hát csináltam mást. Okos, ügyes nagyfiú.
2023. nov. 12. 09:09
6/7 anonim válasza:
Nem autista...
2023. nov. 12. 12:27
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom igazatok van teljesen, kicsit agyamra ment mar valami. Talan a nem alvas. Koszonom mindenkinek ment a zold.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!