Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babakocsival kapcsolatba?

Babakocsival kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Csütörtökön rendeltem egy babakocsit a Pelikán Babaáruházból,de még eddig nem ért ide.Mennyi idő alatt szállítják le?
2010. okt. 19. 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Holnap hívd fel őket, de egyébként webáruházak a honlapjukon fel szokták tüntetni a szállítási időt (de megnéztem, ezen nincs), ill. a visszaigazoló e-mailben is benne kéne lennie.

Ha nincs benne, holnap hívd fel őket, mert van, amelyik akár 24 órán belül szállít - én gyerekülést vettem neten keresztül és másnap délelőtt már ki is hozták - viszont van ahol akár 14 nap is lehet a szállítási idő.

2010. okt. 19. 22:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Bocsi az Offért,de kedves kérdező,te hogy adtad le a rendelésedet,mert én emailban és még nem kaptam semmi visszaigazolást,pedig már szombaton elküldtem
2010. okt. 20. 11:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Én is emailen adtam le.Nekem azt írták,hogy hétfőn vagy kedden küldik.De már ide kellett volna érnie.
2010. okt. 20. 20:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor nyugodtan telefonálj rájuk
2010. okt. 20. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!