Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 órás autóút 2 hónapos babával?

10 órás autóút 2 hónapos babával?

Figyelt kérdés
Úgy alakult, hogy mindenképp meg kellene tennünk egy hosszabb autós utat. Viszont a kisfiam még csak két hónapos. Több orvost is megkérdeztem, szerintük semmi baja nem lesz, es jobb mintha repülővel mennénk, ami 1,5 óra lenne. Azt mondták, hogyha időnként megállunk, pihenünk, esetleg két nap alatt tesszük meg a távot, nem lesz gond. Viszont én mégis tartok tőle, hogy túl hosszú lesz ez neki. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
2023. nov. 9. 18:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%

2 éves volt a fiam, amikor autóval mentünk haza Angliából.

Németországban pihentünk egy napot, majd tovább, de ezt mind esti órában tettük.

Hát iszonyat volt. Nem akart aludni, gyakran meg kellett állni, hiszti, sírás….

Akkor derült ki, hogy terhes vagyok a másodikkal.

Azt mondtam, hogy autóval soha többé ilyen hosszú útra.

Viszont kb 4 hónapos volt volt a kislányunk, amikor el kellett mennünk a magyar konzulátusra. Igaz 3 óra oda, 3 óra vissza, de semmi gond nem volt.

Végig aludta az utat.

2023. nov. 9. 22:22
 12/15 anonim ***** válasza:
41%
Ne is menjetek repülővel, mert kikesziti a többi utast.
2023. nov. 9. 23:42
 13/15 anonim ***** válasza:
60%

Megis mi baja lenne ?

Az USA ban pl. ahol hatalmas tavolsagok vannak, naponta utaznak ennyit az emberek. Kicsit legyel rugalmasabb.

2023. nov. 10. 00:00
 14/15 anonim ***** válasza:
77%
2 óránként kell megállni vele pihenni, kivenni. Én speciel nem vinnem hordozóba ilyen hosszú útra, inkább a repülőgép.
2023. nov. 10. 07:49
 15/15 A kérdező kommentje:

12-es, nagyon sajnálom a többi utast, de nem ez alapján fogom meghozni a döntést 😄

Arról nem is beszélve, hogy elég sokat utazom repülővel, ami havi 1-2 Európán belüli repülést, évi 2-3 tengerentúli járatot jelent. Számtalanszor volt a fedélzeten síró kisbaba, bedugtam a fülest es annyi, sosem néztem emiatt ferde szemmel a szülőkre.

2023. nov. 10. 09:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!