Pár napja a 7 hónapos kislányom, ha nem vagyok a közelében, nagyon sír. Másnál is?
Figyelt kérdés
ez életkori sajátosság,???mert eddig teljesen elvolt a mamáéknál s,otthagyhattuk pár órára,ha vásároltunk.de most kb 1 hete,ha nem lát,hát szegénykém hányásig sír.el fog ez múlni??2010. okt. 19. 21:13
1/3 anonim válasza:
Szia! Az én kislányom is ezt csinálja, ő most 8,5 hónapos. Sajnos sokan mondják, hogy ilyen idős korban kezdődik a szeparációs szorongás, aminek következtében anyának mindig szem előtt kell lennie. Én néha még a mosdóba sem tudok kimenni nélküle. Kitartás! Jó babázást!
2/3 anonim válasza:
Szeparációs szorongás. Nagyjából ebben a korban kezdődik, bár ez is olyan mint minden más. Gyereke válogatja. Az én lányom is ilyen idős és nálunk is ez megy mostanában. A szobából se nagyon mehetek ki. El fog múlni idővel.
3/3 anonim válasza:
Nekem is 7 hónapos a kislányom, kb 1 hónapja kezdődött nálunk, másnál nem hajlandó lenni, amint kimegyek a látóköréből ordít. Sem apával, sem tesóval, akivel eddig elvolt már nem. Egy perc időm sincs, már ott tartunk, hogy aludni sem alszik nélkülem. Amint elmegyek mellőle kipattan a szeme és ordít. Én pedig nagyon sajnálom őt ilyenkor, úgyhogy állandóan velem van. Még egyedül a boltba sem merek elmenni, hiába vannak vele sokan itthon. Remélem hamar elmúlik, tenni szerintem nem sokat tudunk. Bár segíteni nem tudtam, csak azért írtam, hogy nem vagy egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!