Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pár napja a 7 hónapos kislányo...

Pár napja a 7 hónapos kislányom, ha nem vagyok a közelében, nagyon sír. Másnál is?

Figyelt kérdés
ez életkori sajátosság,???mert eddig teljesen elvolt a mamáéknál s,otthagyhattuk pár órára,ha vásároltunk.de most kb 1 hete,ha nem lát,hát szegénykém hányásig sír.el fog ez múlni??
2010. okt. 19. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Az én kislányom is ezt csinálja, ő most 8,5 hónapos. Sajnos sokan mondják, hogy ilyen idős korban kezdődik a szeparációs szorongás, aminek következtében anyának mindig szem előtt kell lennie. Én néha még a mosdóba sem tudok kimenni nélküle. Kitartás! Jó babázást!
2010. okt. 19. 21:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Szeparációs szorongás. Nagyjából ebben a korban kezdődik, bár ez is olyan mint minden más. Gyereke válogatja. Az én lányom is ilyen idős és nálunk is ez megy mostanában. A szobából se nagyon mehetek ki. El fog múlni idővel.
2010. okt. 19. 21:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is 7 hónapos a kislányom, kb 1 hónapja kezdődött nálunk, másnál nem hajlandó lenni, amint kimegyek a látóköréből ordít. Sem apával, sem tesóval, akivel eddig elvolt már nem. Egy perc időm sincs, már ott tartunk, hogy aludni sem alszik nélkülem. Amint elmegyek mellőle kipattan a szeme és ordít. Én pedig nagyon sajnálom őt ilyenkor, úgyhogy állandóan velem van. Még egyedül a boltba sem merek elmenni, hiába vannak vele sokan itthon. Remélem hamar elmúlik, tenni szerintem nem sokat tudunk. Bár segíteni nem tudtam, csak azért írtam, hogy nem vagy egyedül.
2010. okt. 20. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!