Megéri a családi karácsonyi fotózás?
Soha nem voltunk még ilyenen. Van egy 8 hónapos fiúnk. Szeretnénk megörökíteni az első közös karácsonyt.
Érdemes el menni?
Aki volt már,megbánta?
Jó képek születtek?
(30ezer Ft ba kerül egyébként)
Mi voltunk tavaly.ugyanugy nyolc hónapos volt a fiunk és 8eves a lányunk.
Én örültem neki,meghitt képek lettek nagyon.
Igaz,Nekünk nem került 30 000-be,csak 20-ba,de ha 30 000-be került volna akkor is elmentünk volna.(átszámítva,euróban fizettünk,Szlovákia)
Fotós függő. Mi kb minden évben megyünk és nagyon szeretjük. Nekünk mindig jó képek születnek.
Mi évek óta vele csináltatjuk: [link] nem 30, hanem 35+12 a stúdióbérlés. Voltunk már másnál is, de Brigi személyiségével passzolunk legjobban.
Nekünk a fotózás megérte, szép képek lettek, tetszettek mindenkinek. Aztán mondta a fotós srác, hogy az árban van retusálás is, anélkül 15-tel kevesebb lett volna. Aztán megjöttek a "retusált" képek, amiken egy minimális változás se csinált. 😂
Mostmár tudjuk, idén retusálás nélkül kértük.
Már bocsi #3-as de milyen fotós az aki átadja a nyers képeket?? Ilyet sem hallottam még
Gondolom mennyire profi "fotós" lehet
Mi egy tizessel többért megyünk idén, szintén 1 év alatti babával.
Szerintem megéri még így is, ezt adjuk karácsonyra egymásnak, amúgy sem szeretjük a tárgyak halmozását. Ez egy szép emlék marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!