A fiam miért kötődik az apjához jobban?
8 hónapos lesz napokon belül a fiam. Császármetszéssel született. Én pár percre láttam,majd apával töltötte első óráját. Ez közre játszhat?
Elválaszthatatlanok..
Imádja az apját.
Örülök neki abszolút
De az kicsit aggaszt hogy az apja ha kimegy a szobából,érte sír de ha én megyek ki,rám se hederít.
A nap nagy részében velem van,
Apa dolgozik. Ha haza ér apa onnantól kezdve nem létezek a gyereknek 🫢😅
Ez normális? Úgy veszem észre be köszöntött a szeparációs szorongás is de apa iránt.. kicsit aggaszt..
Kislányom jelenleg még engem helyez előre. Aztán majd később lehet alakul. Addig inkább élvezem
hogy velem akar lenni:) Szerintem ez az a kategória amiben az is lehetséges hogy egyszer anyás egyszer apás lesz. Életkortól is függ. Kiskorában a babák inkább anyásak, aztán olyan ovi körül apásak.
Ezt egy tanulmányban olvastam. Viszont véleményem szerint ez magától az élethelyzettől és a bánásmódtól is függ. Vagy hogy kivel tud jobban összehangolódni. 8 hónaposan azért a világ is nyílik neki. Apa dolgozik, korlátozott időt tudnak együtt tölteni, te állandó vagy.
10-es. Azt írod, hogy gondolod,hogy egyik sem szoptatott, sőt,császáros gyerek. Ezen múlik a kötődés? Rendben, azok apukák, akikhez jobban kötődik a gyerekük, biztos szoptatták és természetesen szülték a gyereküket... 😉
Komolyan, aki ilyeneket ír, nem tűnik fel neki, hogy az apa sem csinálja azt, amiért az anyához elvileg nem kötődik?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!