Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan, hogy a hidegtől...

Van olyan, hogy a hidegtől kiütéses lesz a baba arca, karja?

Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 15:06
 1/9 anonim ***** válasza:
én felnőttet ismerek akinek hideg allergiája van, és neki olyan tünetei vannak, amiket leírtál!
2010. okt. 19. 15:32
 2/9 anonim ***** válasza:
apró püttyökre/kipattogzódásokra gondolsz?( ami olyan, mint pl. egész pici babáknál kipattogzódás az anyai hormontól?)Én ezt látom a kisfiam arcán 1-2 napja.
2010. okt. 19. 15:40
 3/9 A kérdező kommentje:

már 15 hónapos.

Az elsőtöl kérdezném,hogy mit lehet ellene tenni?tavaly télen egyébként nem volt ilyen.

2010. okt. 19. 16:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem inkább kiszárad és attól vannak a pöttyök? Ha igen, akkor fél órával a séta előtt kend be krémmel.
2010. okt. 19. 16:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem, eddig ételallergiára gondoltam, de az arcán séta után látom a legtöbb pöttyet.
2010. okt. 19. 16:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a nyál, ami az arcára kerül, kifújja a szél? Az én babámnál ez volt. Kentük krémmel mielőtt kimentünk és elmúlt.
2010. okt. 19. 17:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is kipattogok a hidegtől és viszket. Ha attól van akkor ha meleg helyre mentek magától elmúlik kb fél óra alatt. Esetleg ha nagyon durva akkor adj neki kalcimuskot teában.

2010. okt. 19. 17:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

A legjobb megoldás, ha séta előtt bekened az arcát gyógyszertári fürdetőkrémmel. Nálunk ez vált be, mert ugyanilyen "tünetek" jöttek elő séta után. De csak télen, hűvösebb, szelesebb időben. Tavasszal és nyáron nincs ilyen gond.

2 gyerekes anyuka

2010. okt. 19. 17:54
 9/9 A kérdező kommentje:
És nektek csak az arcán van? mert nekünk a karján is, de az nem múlik el a melegen.
2010. okt. 19. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!