Van olyan anyuka akinek a babája nagyon hasfájós volt és a tápszertől nem fájt a pocak? Így átállt arra?
Nem a te tejeddel van a baj, hanem a móddal, ahogy az a pocijába jut.
Az anyatej, amikor a kicsi szájába spriccel, habosodik. Ehhez még az is hozzájárulhat, ha mohón eszik. Szóval sok a buborék.
Bár most nyugodt vagy, hogy boldog a babád...de én nem javasolom neked, hogy ha van tejed mégis tápszerrel etesd. Én ahogy elválasztottam a fiamat rögtön beteg lett. Addig kutya baja sem volt(mármint nem volt megfázva).
Inkább próbálkozz lefejéssel, ha nem megy másként - és hagyd egy kicsit a tejcit, hogy ülepedjen a habja.
Vagy szopiztasd úgy, hogy 10 percenként emeld fel büfizni.
Meglátod, türelemmel, minden megoldódik majd. A nagyon sírós időszak amúgy is a 12. hét körül véget ér.
Szerintem is próbáld meg lefejni a tejcidet és üvegböl add neki oda,van nem egy olyan ismerösöm aki igy csinálta,mert ugyanazokkal a gondokkal küzdöttek mint ti.
De ha igy sem javulna a helyzet,h üvegböl adod neki a tejcit,és igy is sirna szegényke,akkor maradj szerintem a tápszernél.
Kitartást kivánok neked!:)
Az első vagyok: a bimbóvédő rásegít a habosodásra...
Sok sikert kívánok neked! Remélem menni fog. Majd írj, hogy mi van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!