Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden nagyszülö puszilgatja...

Minden nagyszülö puszilgatja a baba arcát?

Figyelt kérdés
Engem annyira zavar, amikor jön anyósom és az arcát puszilja a most 10 hónapos babámnak. Ez korábban is igy volt, de nem szoltam, mert "olyan ritkán jönnek" , de a multkor annyira erőszakos volt vele és majdnem a száját puszilta már. Ott volt a kezemben a lányom és bujt oda az anyósom. Hogy szoljak neki? Vagy ez normális és én reagálom tul?
2010. okt. 19. 13:19
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Visszagondolva nem emlékszem másra aki puszilná az arcát a rokonságban.

Lehet valami abban, hogy nem szivlelem az anyósomat és azért zavar ez. Volt néhány "kedves" beszólása és a békesség kedvéért én sosem szoltam vissza és lehet, hogy ebből adódóan zavar ez. Hát ezt nem tudom. De tuti nem fogok szolni neki, jobb a békesség, én meg kibirom néha.

2010. okt. 19. 13:48
 22/28 anonim ***** válasza:
13.29 vagyok.bocs,ha bunkóra sikerült, nem volt szándékos.De mint írtam tényleg kiakaszt az ilyen.Én a kezét és a száját nem hagyom,de máshol miért ne?Gondolj bele abba is, hogy ha majd te nagyszülő leszel,biztos nem a feje búbját fogod csak puszilgatni az unokádnak, vagy csak messziről nézni.Miért kellene elrontani egy nagyszülő örömét.Örülj, hogy van neki nagyija,majd ha nem lesz,visszasírnád,hogy puszilgassa.
2010. okt. 19. 14:04
 23/28 A kérdező kommentje:
Soha nem fogom elrontani a nagyszülő örömét, mert nem akarok haragot.
2010. okt. 19. 14:07
 24/28 anonim ***** válasza:
nálunk a nagyszülők a fejét puszilgatják. Azt utálom, ha a kezét fogdossák, mert a szájába teszi. Én úgy vagyok, inkább ölelgessék, minthogy az arcát puszilják. Lehet lepontozni.
2010. okt. 19. 14:21
 25/28 anonim ***** válasza:
Az én babám 9 hónapos, de még a nagyszülei talán nem is puszilták arcon.Amikor látom, mindig a lábára, buksiára adnak puszit.De engem nem zavarna, ha az arcára adnak, szerintem ez természetes.
2010. okt. 19. 14:23
 26/28 anonim ***** válasza:
szerintem ez nem gáz ha idegesít,főleg ha azt látod,hogy már a lányod is elfordítja a fejét!Nállunk is ugyanez van,ha anyósommal van a gyerek,folyton kézbe van,agyon puszilgatja,szabályosan ráerőszakolja magát a gyerekre,de őrajta meg már látom,hogy nem jó neki!Inkább menne,kúszna,mászna(5 hós és most kezd tanulni kúszni,de hát így hogy ha folyamatosan kézbe van)de ezzel csak azt éri el anyósom,hogy megutáltatja magát a gyerekkel!Már most látom a fiamon ha közelít anyós fenntartással van felé(nem mosolyog rá mint másokra)Úgyhogy szerintem nem veled van a gáz,bár én azt mondom a békesség kedvéért ne szólj neki!Lehet lepontozni,de szerintem a szeretet nem csak abban nyilvánul meg,hogy agyon puszilgatjuk a gyereket meg 2 óra hosszán keresztül kézben tartjuk,főleg,hogy ilyenkor ők már többre vágynak:felfedezni a világot,forogni,játékokkal játszani,kúszni stb!Neked legalább annyiban jobb,hogy ritkán jön anyós,nállunk meg minden másnap,harmadnap!Hurrá!!!
2010. okt. 19. 14:38
 27/28 anonim ***** válasza:
Szerintem normális dolog, egész egyszerűen szeret az unukát,örülj neki, hogy vany egy ilyen mamátok,te reagálod túl,hogy a saját szavaiddal válaszoljak.
2010. okt. 19. 14:50
 28/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Azt hiszem továbbra sem fogom szóvá tenni ezt az anyósomnál. Jobb a békesség!

Még egyszer köszönöm mindenkinek!

2010. okt. 19. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!