Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden nagyszülö puszilgatja...

Minden nagyszülö puszilgatja a baba arcát?

Figyelt kérdés
Engem annyira zavar, amikor jön anyósom és az arcát puszilja a most 10 hónapos babámnak. Ez korábban is igy volt, de nem szoltam, mert "olyan ritkán jönnek" , de a multkor annyira erőszakos volt vele és majdnem a száját puszilta már. Ott volt a kezemben a lányom és bujt oda az anyósom. Hogy szoljak neki? Vagy ez normális és én reagálom tul?
2010. okt. 19. 13:19
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Bocsánat a 13:29-nek szolt az előbbi.
2010. okt. 19. 13:33
 12/28 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar ha az arcár puszilgatja+a fejét viszont ma jött hozánk egy rokon és egyfolytába a babám kezét csókolgatja na ettől totál kivagyok és nem merek neki szólni,mert nem szeretném megbántani inkább utána megtörlöm a kezét törlőkendővel.
2010. okt. 19. 13:33
 13/28 A kérdező kommentje:
Pontosan ezért tettem fel a kérdést, hogy tulreagálom-e mert én magam sem tudom mi zavar benne. Egyszerüen zavar és kész, de a válaszokat olvasva velem lehet a gond.
2010. okt. 19. 13:34
 14/28 A kérdező kommentje:
De jo olvasni, hogy mást is zavar valami. Már azt kezdtem hinni a hozzászolások után, hogy csodabogár vagyok és csak én találok kivetni valót mások viselkedésében a lányommal szemben.
2010. okt. 19. 13:36
 15/28 anonim ***** válasza:
66%
hat megneznem en ha majd te nagyika leszel,es latod majd hogy a menyed nem nez rad jo szemmel vagy esetleg radszol neked hogy fog majd esni.inkabb orulnel foleg hogy ritkan mennek.borzaszto lehetsz!
2010. okt. 19. 13:37
 16/28 anonim ***** válasza:
Ne figyelj a gonosz válaszokra. Anyósom nagyon sokat van velünk, rengeteget segít és a fiam (13 hós) nagyon szeret vele lenni. Imádnivaló nő, tökéletes nagyi és anyós. Engem nem zavar, ha puszilgatja, de néha én is észreveszem magamon, hogy kicsit féltékeny vagyok, pedig sokat vagyok a fiammal (igaz, dolgozom is mellette). Nem lehet, hogy nem a puszilgatást bánod, hanem egyszerűen csak féltékeny vagy. Ez meg tök természetes, majd elmúlik. Szerintem, ha egyébként nem bánik vele rosszul, nem csinál rendszeresen olyat, amit Te nem szeretnél és ezt korábban megbeszéltétek, akkor nem szabad közbeavatkozni, akár mennyire zavar téged a puszilgatás. Élvezd, hogy szereti és azokban a nehéz pillanatokban gondolj arra, hogy mennyivel jobb a gyermekednek, hogy egy szeretői nagyija van, mint hogy nem lenne egyáltalán vagy szimplán nem szeretné.
2010. okt. 19. 13:37
 17/28 anonim ***** válasza:
13:33 as vagyok.Csak akkor zavar ha anyosod teszi ezt vagy másnál is?Mert ha nem kedvled anyosod akkor sztem minden zavar amit ő csinál legalábbis nálam ez így van.Viszont ha anyukám puszilja meg a fiam kezét az nem zavar.
2010. okt. 19. 13:38
 18/28 anonim ***** válasza:

figyu, túlreagálod, mert nem idegenről van szó!

Ha egy idegen lenne az utcáról azt mondanám, hogy teljesen igazad van, na de ők a nagyszülei!! Vagy büdösek, vagy mi? Mi zavar benne, mondd meg lécci.

2010. okt. 19. 13:39
 19/28 A kérdező kommentje:

Nem vagyok borzasztó egyáltalán! Sőt azt gondolom, hogy elég "lazán" veszem a dolgokat. Soha egy pillanatig sem éreztettem vele,hogy ez engem zavar. Pontosan azért mert olyan ritkán látja. Ezért is kérdeztem, hogy szoljak neki vagy sem és hogy szerintetek ez normális e?

Ha olyan rettenetes meny lennék akkor már elküldhettem volna a francba a 10 hónap alatt nem gondolod????

2010. okt. 19. 13:44
 20/28 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinel van valami amit idegesitonek talal.

A lanyom 8 honapos es mindig fulig er a szaja.

Kiprovokalja, hogy mindenki ra figyeljen.Ez itthon vagy barati koirben nem gaz, de az utcan is mindenkinek magyaraz es sikongat oromeben.Az osszes ember meg akarja fogdosni :S

kulfoldon elek es itt normalis, hogy belenyulsz mas babakocsijaba es megsimogatod a baba kezet es arcat.

Utalom amikor buzlenek a cigarettatol es jonnek oda, hogy megsimogassak a kezet.Volt mar ebbol vitam nem is egyszer, mert nem engedtem meg.Baratainknak mindig megengedem, hogy puszilgassak es simogassak, mert tudom, hogy elotte nem a s.e.g.g.e.t vakargatta vagy a szajaban turkalt.

2010. okt. 19. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!