Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiatok apára vagy inkább...

Kisfiatok apára vagy inkább anyára hasonlít jobban?

Figyelt kérdés

Esetleg nagyszülőre?:)

Szem-haj-arc vonás érdekelne. :)

Annyira izgatott vagyok, hogy vajon hogy fog kinézni a kisfiúnk.

Én kék szemű, szőkés barna hajú.

Férjem barna szemű, sötét barna hajú.

Én pisze orrú:D ő neki hosszabb, jó nagy orra van. ❤😁

Neki hatalmas szempillái, dús ajka, nekem meg ceruza ajkam és 0 pillám😂.

Az arc szerkezetünk azonban picit hasonló, mert olyan szögletes. 😁

Szívesen olvasom nektek milyen lett a fiacskátok. 💙👀👣😊

2023. okt. 26. 11:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Az én öccsémre hasonlít a fiam. Jobban, mint a saját gyereke. Pedig eskü, nem vérfertőzésből született.
2023. okt. 26. 12:04
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyikünkre se hasonlít igazán. Ismerősök inkább az apját látják benne.

Apa sötét hajú, zöldes barna szemű. Én barna hajú, barna szemű.

A gyerek meg világos hajú, kék szemű. 😁

Apukámnak volt kék szeme, szóval azért volt honnan örökölnie.

Egyébként én csak a száján látom, hogy az olyan, mint a férjemé. Olyan igazi vastag, csókos szája van mindkettőnek. 🥰

2023. okt. 26. 12:06
 13/27 anonim ***** válasza:
65%

9 hónapos a kisfiúnk, és nagyon vegyes. Mikor megszületett, teljesen olyan volt, mint én babának, most már egyre inkább az apa vonásai látszódnak. A szeme, a nézése egy az egyben az apai nagymama, a haja színe, formája (göndör) meg az én anyukámé.

Én barna szemű, sötétbarna hajú vagyok. Apuka zöld szemű, világosbarna hajú. A kisfiúnk sötétbarna göndör hajú, kék szemű.

2023. okt. 26. 12:08
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Rám (anya) és úgy en bloc az én famíliámra hasonlít sokkal jobban a fiunk. Amolyan sors fintoraként annak a bátyámnak a vonásait fedezzük fel benne rengetegszer, aki sajnos 6 éve meghalt.

A lányunk ellenben tiszta apukája. :)

2023. okt. 26. 12:08
 15/27 anonim ***** válasza:
3 fiam van, első, harmadik apai, középső anyai ág, ott is inkabb anyukám vonásai.
2023. okt. 26. 12:53
 16/27 anonim ***** válasza:

13 hónapos a fiam, annyira hasonlít rám, hogy idegenek is meg szokták jegyezni, hogy tiszta anyja 😀

Ismerősök meg klóngyereknek meg "minién"-nek mondják 🙂

Talán a haja lehet inkább apja, mert nekem egyenes, nagyon világos szőke hajam volt az ő korában, neki viszont sötét aranyszőke, és kezd kunkorodni a vége 🙂

A szeme egyelőre kék, mint az enyém, ez még ugye elvileg változhat, ráadásul apuka is világos szemű, viszont a szemformája hasonlít legjobban az enyémre, az nálunk egy nagyon jellemző családi vonás egyébként.

2023. okt. 26. 13:25
 17/27 anonim ***** válasza:
Én ezeket soha nem láttam.Nekem a gyerekeim magukra hasonlítanak.Illetve azt látom,hogy egymásra, illetve az unokatesókra hasonlítanak,de csak annyira,hogy ha együtt vannak, akkor látszik,hogy nem tök idegenek,hanem van valami közük egymáshoz.Nem a klónjaink,nem is szeretem,ha hasonlítgatják őket bármelyikünkhez.
2023. okt. 26. 14:19
 18/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:) Érdekes, mert pl. Én jobban hasonlítok a fiú kereszttesómra, mint a nővéremre. :D Így talán értem ahogy írtátok, hogy sógorra, testvérre stb. hasonlít. :)
2023. okt. 26. 14:32
 19/27 anonim ***** válasza:
Arca, vonásai teljesen apja. Színei (szőke, kék szem) meg az apai nagybácsi. Szóval összességében apja vére nagyon. Talán az étvágya, az éneklős kedve és az alvókája jön tőlem 😃 2,5 éves fiúcska
2023. okt. 26. 18:43
 20/27 anonim ***** válasza:
4 éves és külsőre se rám se az apukájára nem hasonlít, kiköpött nagymamája ( apai ág).
2023. okt. 27. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!