Kisfiatok apára vagy inkább anyára hasonlít jobban?
Esetleg nagyszülőre?:)
Szem-haj-arc vonás érdekelne. :)
Annyira izgatott vagyok, hogy vajon hogy fog kinézni a kisfiúnk.
Én kék szemű, szőkés barna hajú.
Férjem barna szemű, sötét barna hajú.
Én pisze orrú:D ő neki hosszabb, jó nagy orra van. ❤😁
Neki hatalmas szempillái, dús ajka, nekem meg ceruza ajkam és 0 pillám😂.
Az arc szerkezetünk azonban picit hasonló, mert olyan szögletes. 😁
Szívesen olvasom nektek milyen lett a fiacskátok. 💙👀👣😊

Szerintem egyikünkre se hasonlít igazán. Ismerősök inkább az apját látják benne.
Apa sötét hajú, zöldes barna szemű. Én barna hajú, barna szemű.
A gyerek meg világos hajú, kék szemű. 😁
Apukámnak volt kék szeme, szóval azért volt honnan örökölnie.
Egyébként én csak a száján látom, hogy az olyan, mint a férjemé. Olyan igazi vastag, csókos szája van mindkettőnek. 🥰

9 hónapos a kisfiúnk, és nagyon vegyes. Mikor megszületett, teljesen olyan volt, mint én babának, most már egyre inkább az apa vonásai látszódnak. A szeme, a nézése egy az egyben az apai nagymama, a haja színe, formája (göndör) meg az én anyukámé.
Én barna szemű, sötétbarna hajú vagyok. Apuka zöld szemű, világosbarna hajú. A kisfiúnk sötétbarna göndör hajú, kék szemű.

Rám (anya) és úgy en bloc az én famíliámra hasonlít sokkal jobban a fiunk. Amolyan sors fintoraként annak a bátyámnak a vonásait fedezzük fel benne rengetegszer, aki sajnos 6 éve meghalt.
A lányunk ellenben tiszta apukája. :)

13 hónapos a fiam, annyira hasonlít rám, hogy idegenek is meg szokták jegyezni, hogy tiszta anyja 😀
Ismerősök meg klóngyereknek meg "minién"-nek mondják 🙂
Talán a haja lehet inkább apja, mert nekem egyenes, nagyon világos szőke hajam volt az ő korában, neki viszont sötét aranyszőke, és kezd kunkorodni a vége 🙂
A szeme egyelőre kék, mint az enyém, ez még ugye elvileg változhat, ráadásul apuka is világos szemű, viszont a szemformája hasonlít legjobban az enyémre, az nálunk egy nagyon jellemző családi vonás egyébként.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!