Miért nem alszik nappal 3.5 hos kislányom?

Pedig nyugodtan kiviheted a friss levegőre! Mindig elnyomja őket a levegőzés!
Öltöztesd be melegen, és akkor nem lesz gond!
Arra pedig vigyázz,ne pörögjön túl, mert akkor azért sem tud nappal aludni.

Szia!
Az én kislányom is alig alszik, ő is 3.5 hós. Reggel 7-8 körül kel, 10 körül alszik 20-30 percet, dél, 1 körül alszik egy picit, mejd délután egy picit, aztán este 8-9 körül elalszik, és van hogy reggelig huzza.
Egy pár napja jöttem rá, hogyha a déli alvásnál, amikor felkel 20 perc után, nem megyek oda hozzá a kiságyhoz, kb. 5 perc mulva visszaalszik, és akkor alszik 2-3 óra hosszat. Ez bvált nekünk, már egy hete igy van, remélem igy is marad. De inkább nappal legyen fent, mint éjszaka :)
Kivinni én sem szoktam minden nap, mert utálja a sok ruhát, és csak ordít.

Szia!
Jó, hogy feltetted ezt a kérdést, én is szeretnék jó tanácsokat olvasni, mert én is így vagyok a 2 hós kislányommal.
Van úgy, hogy egész nap semmit nem alszik, csak este 10 után. Esetleg a karomban aludna, illetve el is alszik, de ha a feneke az ágyhoz ér, máris kipattan a szeme.
Eddig nagyon jól aludt a babakocsiban, de mostanában amint hazaérünk, máris nyitja ki a szemét. Ettől függetlenül megyünk mindig sétálni, kivéve ha csapadék van. Ebben a hidegben max. egy réteggel több ruhát adok rá, illetve kicsit rövidebb ideig tartózkodunk kint a levegőn.
Még nálunk a babazene, ami esetleg bejön altatásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!