Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem alszik nappal 3.5...

Miért nem alszik nappal 3.5 hos kislányom?

Figyelt kérdés
Reggel 8 ig alszik este 10től de nappal semmit vagy max 2szer 20perceket alszik.mi lehet az oka hogy 20perc után felkel és olyan mintha orákat aludt volna .de van hogy egész nap fent van és este 10kor fekszik.kivinni sem merem ebben a hidegben pedig ott egy orát is aludt
2009. jan. 2. 18:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Pedig nyugodtan kiviheted a friss levegőre! Mindig elnyomja őket a levegőzés!

Öltöztesd be melegen, és akkor nem lesz gond!

Arra pedig vigyázz,ne pörögjön túl, mert akkor azért sem tud nappal aludni.

2009. jan. 2. 18:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kislányom is alig alszik, ő is 3.5 hós. Reggel 7-8 körül kel, 10 körül alszik 20-30 percet, dél, 1 körül alszik egy picit, mejd délután egy picit, aztán este 8-9 körül elalszik, és van hogy reggelig huzza.

Egy pár napja jöttem rá, hogyha a déli alvásnál, amikor felkel 20 perc után, nem megyek oda hozzá a kiságyhoz, kb. 5 perc mulva visszaalszik, és akkor alszik 2-3 óra hosszat. Ez bvált nekünk, már egy hete igy van, remélem igy is marad. De inkább nappal legyen fent, mint éjszaka :)

Kivinni én sem szoktam minden nap, mert utálja a sok ruhát, és csak ordít.

2009. jan. 2. 18:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Jó, hogy feltetted ezt a kérdést, én is szeretnék jó tanácsokat olvasni, mert én is így vagyok a 2 hós kislányommal.

Van úgy, hogy egész nap semmit nem alszik, csak este 10 után. Esetleg a karomban aludna, illetve el is alszik, de ha a feneke az ágyhoz ér, máris kipattan a szeme.

Eddig nagyon jól aludt a babakocsiban, de mostanában amint hazaérünk, máris nyitja ki a szemét. Ettől függetlenül megyünk mindig sétálni, kivéve ha csapadék van. Ebben a hidegben max. egy réteggel több ruhát adok rá, illetve kicsit rövidebb ideig tartózkodunk kint a levegőn.

Még nálunk a babazene, ami esetleg bejön altatásnál.

2009. jan. 2. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!