Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinél mit jelent az hogy...

Kinél mit jelent az hogy nyugodt baba?

Figyelt kérdés
2023. okt. 20. 11:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az enyem is nyugodt volt, most is az.

Az alvasnak ehhez semmi koze, o sose volt nagy alvo, ujszulottkent is 3*30 percet aludt nappal, ejjel orankent kelt. 2 eves koratol meg egyalatalan nem alszik nappal ( kulfoldon elunk, itt nem eroltetik a gyerekekre az ovodaban az alvast ) .

Viszont nem volt siros, nem kinozta sem a foga, nem volt gond a kajaval, elvolt mindig , babakocsiban is orakat. Mar iskolas, de a mai napiog nyugodt, nem rohangal, nem uvolt, orjong ossze vissza. A dackorszak is kb. annyi volt, hogy egyszer nem akart beszallni a babakocsiba.

2023. okt. 20. 14:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Az én lányom nagyon nyugis baba volt. 5 hetesen átaludta az éjszakát, napközben is sokat aludt. Keveset sírt, és ha igen akkor könnyű volt megnyugtatni. (A testvére ennek az ellentéte volt). A szeparációs szorongás a lányomnál előjött (ez viszont a bátyjánál kimaradt) és ovis korában elég sok rémálma volt így hajnalban az ágyunkban kötött ki, de ez nem volt különösebben zavaró. Most kamasz, nem sok baj van vele (ellentétben a testvérével).
2023. okt. 20. 14:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Kisfiam csak akkor sír, ha éhes vagy fáj valamije (fogai miatt sírt). Eljátszik magában is hosszabb időn keresztül. Éjszakákat végigalussza 3 hónapos kora óta.

Amit észrevettem, hogy az emberek folyamatosan azt kérdezgetik, milyenek az éjjelek és a nappalok. Azt a választ várják, hogy mennyire rosszul érezzük magunkat, milyen nehéz, hullafáradt vagyok, stresszelek stb...

Mikor mondom, hogy egyébként se vagyok szívbajos, látni rajtuk a csalódottságot. Próbálkoznak még utána, hogy ha majd nagyobb lesz, akaratosabb majd megtudom....

2023. okt. 24. 17:15
 14/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nálam is épp így van.
2023. okt. 24. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!