A babák babaúszáson nem nyelnek vizet?
Volt egy kismamás csoportban, hogy sokan hason fürdetik a babájukat. Mi is kipróbáltuk, de nálunk el akarta kezdeni lefetyelni a vizet. (Visszafordítottuk hátra).
Ugye babaúszás 3 hónapos kortól van egyes helyeken. Ilyenkor a babák nem akarják ugyanúgy megkóstolni a vizet? Mi 6 hónaposan akartunk elkezdeni járni, de most elgondolkodtam, mert ugye az sincs forralva. Ez nem lehet gond?
Mi az SBAba jártunk. Itt bizonyos tartásban kell tartani mikor hason úsztattuk, a fejét kifejezetten az állánál megtámasztva. Mi 3 hónapos kortól jártunk és nem nyelt vizet piciként. Nagyobb korában már volt hogy igen.
(Ezt a nincs forralva a víz dolgon jót kacagtam 😂)
Nincs forralva a viz 😂
Jujj, ez azert durva 🙄
de most elgondolkodtam, mert ugye az sincs forralva
ellenben tömény klór :D
Mi járunk babaúszásra egy ideje, a fiam 5 és fél hónapos, és nyelt már vizet. Nem lett semmi baja, nem olyan klóros, mint a normál uszodavíz.
Ez a forralgatás meg szerintem inkább amolyan elővigyázatosság, a csapvíz azért nem méreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!