Jó ez a NANIA típusú autósülés?
Figyelt kérdés
most 4,5hónapos a fiam,7kiló körüli.neki szánnám.vagy legyen inkább az SP-s verziója?
2010. okt. 18. 21:32
1/6 anonim válasza:
Szia! Nekünk ilyen van, a kisfiaim szeretik. 4 hónapos koruk óta használjuk, állítható, simán végig alszanak benne 2 órát. És persze könnyű mosni is. Az övék szürke színű.
2/6 anonim válasza:
Szia! Nekünk is ilyen van. Már a 2. babámat szolgálja ki. Mindkettő szereti, jókat alszanak benne. Még a nagy is simán elfér benne, pedig ő már 4 éves lesz. A kicsi 1 éves.
3/6 anonim válasza:
A mienk szürke rózsaszin volt és imádtam de ahogy láttam a kicsi is. Kényelmes volt neki könnyü.
Nem drága szóval ideális.
4/6 anonim válasza:
Nekünk is ilyen van használtan vettem (5000 ft)és jó!!!Vegyél nyugodtan.
5/6 anonim válasza:
Ja és ne a Brendonba vedd,láttam a babyoutletben 9990 ft.elöző voltam
6/6 A kérdező kommentje:
pedig nagy valószínűséggel brendon lesz belőle,mert a babyoutlet nálunk nincs....
köszönöm a válaszokat.
2010. okt. 19. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!