Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisgyermeketek, amikor elkezde...

Kisgyermeketek, amikor elkezdett mutogatni mindket kezen egybol mutato ujjal mutatott vagy eloszor jobb, bal kezen tenyer es bal kezen kesobb ujjal?

Figyelt kérdés
Bal kezzel, mintha inkabb nyitott tenyerrel mutatna, jobb kezen mutat mutato ujjal, nalatok ezek hogy vannak vagy voltak?
2023. okt. 19. 16:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Köszönöm, hogy írtál!!

jaj annyira örülök nektek, de komolyan, mert tudom, mit jelentenek ezek a dolgok, én is rengeteget sírtam már, de bizakodom, hogy idővel minden jó irányba megy. Nagyon kis okoska a babád, el tudom képzelni, én is meglepődnék, a jobb ujjacskája folyton nyújtva van még ha felébred álmából is mutogat mostmár de tényleg :) a ballal viszont csak nagyon ritkán tenyérrel. Beindul majd a beszéd is, van még idő, szerintem az a fontos, hogy megért dolgokat! Én kicsim sem az a bújós fajta, de remélem azért majd elkezdte pusziszkodni, mert nagyon vágyom rá, hogy ő is megszeretgessen:)

2024. márc. 31. 22:37
 22/24 anonim ***** válasza:
Elkezd* bocsi fáradt vagyok :)
2024. márc. 31. 22:39
 23/24 A kérdező kommentje:

Neked kislanyod vagy kisfiad van?

Jjjaaa es amit nem irtam, aminek nagyon orulok, hogy elhagyott csomo mindent, pl a tenyernyitogatas nala is volt, aztan jott a “kovetkezo” utotte pl a fejet az etetoben hatra, elhagyta honapok ota nem csinalja, jjaa akkor par napig hatrafele meg oldalazva par lepest meg rohogott rajta, na ne is mondjam… , ezt sem csinalja ezer eve, fu nem is tudom mik voltak még, de csomo mindent nem csinal mar. Jjjjaaa es amit akartam még irni, hogy csomo utasitast kerest megcsinal jjjaaaa es amit nem is tanitok neki, ilyen volt, pl a dugo, (jjjaa es kerlek ne dicsekedesnek vedd…csak ha tudnad en miken mentem keresztul, hasmenesem volt reggelente szerintem hetekig, mindenhol errol az egeszrol olvastam, irtam be googlebe meg ide, ) csak viszonyitaskeppen szeretnem neked irni, hogy tudom milyen ez, viszont behozta a furdoszoba szekrenybol a dugot, talan emlitettem, h kihuzzuk a dugot., de semmi “eeezz a dugo, dugo” semmi ilyesmi es itt volt bent a foldon es mondtam, hogy hozd ide legyszives a dugot ott van a foldon, csomo minden volt meg es egy az egybeeee a dugoert nyult le!! Szoval beszelj hozza sokat, mindent mondj, ami szerinted nem lenyeg azt is, megyunk a boltba itt a bolt, oh nezd ez kifli, kenyer, nezd a kisfiu biciklizik es igyis csomo mjndent tanul. Biztosan a te babad is ugyesedik majd, ahogy megy az ido elore es meglatod majd a nagy valtozasokat , foleg ertelemben majd, hogy egyik nap MINTHA semmit nem ertene, masnap meg jjjee ezt is erti, azt is mutatja, tudja, h az mi. Par nap alatt is tok sok minden valtozik, majd meglatod. En sem hittem el, az anyukabaratnomnek 2honappal nagyobb a fia, en sem hittem el, amikor ezt o mondta, de total igy lett.

Jjjjaaaa meg aminek nagyon orulok, pl ez pont ma volt. Pucoltam es vagtam fel almat, a pulton hagytam, kozben furdoben voltam, erre mutat a konyha fele, mentem kiertunk es mutat fel a pultra…szoval aminek nagyon orulok, hogy odahuzas helyett vagy hogy az en kezemet odarakja, teljesen mutatja, hogy ott kint es aztan, hogy ott fent. Na bocsanat, h megint hosszu lett, csak igy beugranak dolgok, egyebkent olvastam, hogy a beszedfejlodeshez olvassunk sokat, hat jelenleg nem az erdeklodo hallgatosag😀

2024. márc. 31. 23:08
 24/24 anonim ***** válasza:
Nyugodtan írj, egyáltalán nem veszem dicsekvesnek, én is ezen megyek keresztül, sokszor már teljesen ki vagyok az aggodastol, de tényleg :( én már eldontottem, hogy nem szeretnék még egy gyerkőcöt, hálát adok a kislanyomert és nagyon reménykedem, hogy minden rendben lesz vele, mert imádom őt. én is bízom benne, hogy ez a mutogatás jó jel. Az én kislányom is mutatja mit szeretne, hova szeretne menni... Remélem igazad lesz és minden egyre jobb lesz és a furcsaságokbol pedig egyre kevesebb (bocsi az ékezetek miatt, de telefonról írok). Kellemes ünnepeket! :)
2024. márc. 31. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!