Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi számít étvágytalanságnak,...

Mi számít étvágytalanságnak, aluszékonyságnak?

Figyelt kérdés
4 hónapos a kislányom és az a "gond"h igazából ő ritkán sír h éhes,eltelik 4 óra és szopiztatom és eszik mint a kisangyal nem is keveset!Tudja a pelusozás aztán evés van majd játé......és néha szokott csak pelusozás után sírni és akkor csak úgy cuppanik a cicire,de amúgy nem nagyon szokott!De eszik 150 és 200 között!Szóval nem értem-ez ugye nme étvágytalanságnak mondható!Meg mostanság sokat is alszik napközbewn is,eddig csak max fél órákat aludt a 2 szopi között most van h 1-2 órát is és aztán játék majd néha nyűgös és akkor kiveszem-kenguruba teszem és most pl ott is elaludt úgy keltettem enni..........Ez akkor aluszékonyság?Mit tegyek?
2009. jan. 2. 17:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Hagyd aludni, hiszen meg nagyon kicsike!! Ne keltsd fel, en soha nem tettem. A baba tudja, amikor ehes, ne feljel. Nem aluszekony, orulj neki, hogy ilyen jo kis babad van. Alszik, eszik, ez a dolguk, igy fejlodnek!

Gondolom jar hozzatok vedono ha gond lenne, szolna neked!

Ne aggodj, es ne ebreszd fel. Kepzeld, ha tegedet keltene fel mindig valaki, hogy gyere egyel, merges es nyugos lennel, nem?

2009. jan. 2. 17:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem keltem ám fel....ált. az van h elalszik aztán 1-1,5 óra múlva felkel majd játék és evészet....aztán megint játék és alvás:-)))Azér tis szokatlan h ennyit alszik mivel régen csak fél órákat aludt a 2 evés között!Lehet h most mivel már többet játszom vele meg már érdekli minden így jobban elfárad és ezért alszik többet?:-)
2009. jan. 2. 17:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Meg tudod amig kisebb volt, kisebb volt a gyomra is, es kevesebbet tudott egyszerre csak enni. Elobb ehes lett, hiszen kevesket evett, de az is eleg volt.

Ne keltsed fel sohasem enni!!

Most mar ahogy nodogel, novekszik a kis gyomra is, es egyszerre tobbet tud enni, igy tovabb birja a jatekot, alvast is.

Fokozatosan valtozik a napirend, nem ugy marad minden, mint amikor megszuletett.

Ne aggodjal.

2009. jan. 2. 18:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!