Miért lehet ez a 8,5 hós babámnál? Nagyon úgy tűnik, hogy inkább tápszert akar enni, mint bármi mást.
Figyelt kérdés
Pár napja van ez nála, nem tudom a foga lehet, vagy válogatós lett? Ma is sírt az ebédnél, fél üveg kaját evett meg, utána viszont 160ml tápszert, ami nála nagyon jónak számít.
Nálatok volt ilyen? Adjak neki inkább tápszert pár napig? Mit csináljak? Eddig alul van 2 foga, már rég, 6 hósan kibújtak, azóta semmi. Tegnap adtam neki húslevest kanállal, semmi baja nem volt, ette szépen kanállal, szóval ezért nem tudom, hogy most mi baja lehet.
2010. okt. 18. 20:30
1/8 anonim válasza:
Szia!Az én babám 8hónapos,és vele olyan volt hogy semmit nem volt hajlandó megenni!Egy nap kétszer evett és azt is nyögvenyelősen.Aztán pár nap múlva újra evett normálisan.Van ilyen hogy nem akarnak megenni éppen semmit,nem baj egyáltalán ha most tápszert adsz csak neki!Lehet jön egy újabb fogacskája és fáj az ígye a kanáltól.Nem gondolod?Mást meg úgysem erőltethetsz belé!Ha megeszi a tápszert és jól érzi magát,játszik,nevet,akkor semmi baj nincsen!Pár nap múlva meg próbáld ismét etetni ahogy eddig.Ha nem játszik,nyugtalan,rossz kedvű,nem mozog,akkor baj van!Akkor vidd orvoshoz!De emiatt hogy csak tápszert fogad el,ne aggódj!Hallottam olyat ismerőstől hogy jött a gyereke foga,és nem evett meg semmit!Úgy kellett bele imádkozni az ételt.Van ilyen.:)
2/8 A kérdező kommentje:
Ahogy benyomta ebéd gyanánt a tápszert, nagyon vigyorgott, szóval biztos éhes volt előtte nagyon. Egyébként semmi változást nem látok rajta.
2010. okt. 18. 20:46
3/8 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen fogzáskor:csak tápszer és pépes kaja.Ha ezt kéri add neki,ha éhes lesz úgy is jelzi.
4/8 A kérdező kommentje:
És szerintetek meddig lesz ez így?????? Amíg ki nem bújik a foga? Vagy csak most fájhat jobban az ínye?
2010. okt. 18. 20:53
5/8 anonim válasza:
Első vagyok.
Lehet addig míg ki nem bújik a foga!De ez nem baj!Ne aggódj!Amíg eszik és jól érzi magát,addig minden rendben!:)
7/8 anonim válasza:
18 hónapos a fiam, az utolsó pár fogát növeszti. Még most is előfordul, hogy csak tejitalt iszik, esetleg kenyeret rágcsál. Amikor több foga jött egyszerre mindig ez volt. Minden nap megkínáltam, ált. a harmadik napon már rendesen evett.
8/8 A kérdező kommentje:
Én ma a főzeléket felhígítottam a tápszerével és azt adtam neki cumisüvegből. Ma inkább többször evett, de kevesebbeket. Majd csak túl leszünk már rajta, remélem.
2010. okt. 19. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!