Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bugyi vezetéknévhez melyik...

Bugyi vezetéknévhez melyik lány név passzolna a legjobban?

Figyelt kérdés
Sára, Csenge, Dorina, Evelin, Eszter, Klaudia.

2023. okt. 17. 20:45
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem is más világ van, mindenért is cikizik egymást, meg amúgy is bárhol bemutatkozik, mindenkinek minimum megrándul a szája széle, vagy szánni fogja. Lehet hogy egy fiút nem tudtak annyira kikészíteni (de az is lehet hogy csak elfelejtette, elbagetellizálja utólag), de egy kislányt nem tennék ki ennek.
2023. okt. 18. 08:44
 22/39 anonim válasza:
63%
Aki kételkedik hogy van e ilyen vezetéknév, az nézzen utána, hogy ki volt a legendás hírű Bugyi Sándor debreceni taligás. De ez a családnév Csongrádban, és a Vajdaságban gyakori. vagy elfelejtettük a 3+2 zenekart? Kérdezzünk rá szüleinknél.
2023. okt. 18. 10:18
 23/39 anonim ***** válasza:
51%
Utolsó, senki se kételkedik benne, hogy van ilyen név. Inkább abban kételkedünk, hogy van, aki önként továbbviszi ezt a nevet manapság, amikor már teljesen elfogadott a névváltoztatás is, meg az is, ha gyerek az anyja nevét kapja.
2023. okt. 18. 10:22
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekek, tinik mindig is gúnyolták a másikat, ha a férjeddel ez nem történt meg szerencséje volt, de tényleg más világ ez a gyereked pláne, hogy lány tuti biztosan nem fogja megúszni. Szóval én is elgondolkodnék, hogy ne ezt a vezetéknevet kapja. De, hogy a kérdésre is válaszoljak… Talán az Esztert választanám.
2023. okt. 18. 10:26
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen ismerősöm (fiatal), szóval nekem nem olyan meglepő ez a vezetéknév.

Kuki-t is ismerek, az szerintem lényegesen rosszabb.

A felsoroltak közül az Esztert vagy a Klaudiát adnám, a többi szerintem nem hangzik jól. Esetleg gondolkodnék kicsit hosszabb keresztnévben is: Stefánia, Karolina, Alexandra, Henrietta

2023. okt. 18. 11:54
 26/39 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen vezetéknévvel majdhogynem mindegy is a keresztnév, senki nem azt fogja megjegyezni.
2023. okt. 18. 12:45
 27/39 anonim ***** válasza:
0%
De szerintem kamu, megint itt az Ibolya, mint előtte a Talánnál.
2023. okt. 18. 12:46
 28/39 anonim ***** válasza:
76%
Bugyi Eszter jól hangzik!
2023. okt. 18. 13:08
 29/39 anonim ***** válasza:
37%

Eszter vagy Klaudia hangzik a legjobban szerintem vele, de alapból én is gáznak tartom a vezetéknevet, és ha nekem lenne hozzá közöm, inkább megváltoztatnám.

Bár nem kérdezted, de szerintem egyébként a Sára a legrosszabb hozzá.

2023. okt. 18. 13:15
 30/39 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem pont bele kell állni a nevekbe, vezetéknevekbe, hogy ez a hlye név kategória ne legyen tabu.

Egyébként egy gyereket pont emiatt kell megtanítani megvédeni magát, ezért kell érzelmileg stabil kapcsolatot kialakítani vele.

Nekem nem volt bugyuta nevem mégis kiközösítettek és így felnőtt fejjel látom a Miérteket is.

2023. okt. 18. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!