Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az alábbi nevek közül melyiket...

Az alábbi nevek közül melyiket adnátok a vezetéknevhez?

Figyelt kérdés

Nem hiszem, hogy ez alapján fogunk dönteni, de nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Van pár lány név ami tetszik, de egyik sem az igazi.

Például a Laura azért nem, mert la-ra végződik a vezetéknév és nagyon egybecsengene.

A Zsófia azért mert, utalnam ha Zsofikázná valaki.

A Petrának pedig egyik becézett alakja sem tetszik.

A Noémi talán még a legjobb, de nekem az i vegzodesu nevek olyanok, mintha már eleve becezve lennének.

A Rebeka meg egy kicsit olyan durva, de valahogy mégis tetszik.

Szóval még a kedvenc lanynevek sem igaziak.

Ha valakinek van valami plusz ötlete azt is nagyon szívesen fogadom :)

Nagyon köszönöm a válaszokat

2023. okt. 15. 20:07
1 2 3
 21/27 Hovarju ***** válasza:
100%
Barbara
2023. okt. 16. 13:29
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Ezek közül a Noémit választanám, lágyítja a rövid, pattanó, kemény vezetéknevet. Vagy valami hasonló, hosszabb és lágy hangzású keresztnévben gondolkoznék még. Pl. Lívia, Melinda, Diána, Júlia/Julianna, Mariann(a), Viola, Valéria, nekem inkább a mássalhangzóval kezdődő nevek passzolnak, kivétel talán az Olívia, ami még jól hangzik a vezetéknévvel. Kerülném az olyan keresztnevet, amiben k van, nekem túl kemény hangzású lesz vele a teljes név.
2023. okt. 17. 14:14
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Önmagában szerintem a Petra és a Noémi szép nevek még a felsoroltak közül, de ehhez a vezetéknévhez csak a Noémi illik. Most mondd ki egymás után:

Zsichla Laura - La-La ez szerintem elég rosszul hangzik így.

Zsichla Zsófia - bocsánat de ez nem igazán hangzik névnek, olyan egybecsengő, kicsit olyan idétlen. És igazad van, szokták úgy csúfolni, becézni a Zsófikat.

Zsichla Petra - Kicsit nyelvtörő

Zsichla Rebeka - Ez nem rossz, de ez is kicsit nyelvtörő

Zsichla Noémi - Ez szerintem nagyon szép így együtt.

De ez csak az én véleményem. Kérlek senki ne írjon utálkozó válaszokat, mert nem azért írtam. Nyugodtan lehet velem nem egyetérteni, de kérek mindenkit, hogy ne írjon trágár dolgokat rá.

2023. okt. 18. 18:48
 24/27 A kérdező kommentje:

Nagyon kedvesek vagytok, hogy ennyien írtatok, köszönöm szépen:)

Viszont jött valami sugallat és beugrott egy név, ami már 2005 óta tetszik egy sorozatból, és szerencsére Apukanak sincs ellenvetese. Ez az Olívia :) úgyhogy több,mint valószínű, hogy eldőlt.

Mégegyszer köszönöm, szép napot Mindenkinek :)

2023. okt. 23. 14:25
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szép, nekem tetszik! Zsichla Olívia ❤️ nagyon jó választás!

#14.

2023. okt. 23. 14:59
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nagyon szép.
2023. okt. 23. 21:19
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Gyönyörű, ez tetszik a legjobban <3
2023. okt. 24. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!