A legtöbb kisbaba, kisgyerek miért ébred fel sokszor éjszaka?
Értem én, hogy nem elvárható tőlük az éjszaka átalvása, de ez a szülőknek meg baromi nagy szívás, zombik lesznek, meg előjön mindenféle tünet a kialvatlanság miatt.
Szerintem az alvásmegvonás a legelviselhetetlenebb.

Nem lennék benne biztos, hogy a legtöbb(!) baba/kisgyerek sokszor(!) ébred fel éjszaka. Csak az ember inkább azokról hall, akiknek ébredős a babája. Akinek sírós, rossz evő stb. az meg azt fogja emlegetni.
Egy darabig az étkezések miatt is kelni fog, hiszen nem bír ki evés nélkül annyi időt. De előttem már leírták, hogy ha valami egyéb nyűgje van (hideg, meleg, pisi, kaki, fogzás...), akkor is felkel és sírni fog, hiszen egyedül nem tudja megoldani. Na meg ha anyahiánya van.

Már ne is haragudj de én nem hallottam a környezetemből egy anyukától se hogy elcseszte az életét ez megint valami általános felhőből kapott szöveg.
De nem tudom mit feszengsz ezen, ne legyen gyereked aztán kész 😅
23-as
Ez egy régebbi kérdés, és ezalatt olvastam ledöbbentő válaszokat, hogy a szülők még támogatják is a saját gyereküket abban, hogy ne vállaljanak gyereket, mert elrontják az életüket.
Aha, tehát akkor a gyerek elbassza az egész életedet? Nagyon érdekes.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

Nem érzed, hogy amit most írsz, mennyire nincs összhangban a kérdéseddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!