A legtöbb kisbaba, kisgyerek miért ébred fel sokszor éjszaka?
Értem én, hogy nem elvárható tőlük az éjszaka átalvása, de ez a szülőknek meg baromi nagy szívás, zombik lesznek, meg előjön mindenféle tünet a kialvatlanság miatt.
Szerintem az alvásmegvonás a legelviselhetetlenebb.
A kérdésednek semmi értelme. Szerinted a kisbabák és kisgyerekek igényeit felül kéne az írja, hogy a szülőnek mi a kényelmes, vagy mit akartál ezzel a kérdéssel?
Ha felkel a gyerek, oka van. Éhes, szomjas, teli a pelus, fáj a foga, anyát akarja, stb. Nem gondol arra, hogy jaj, anya/apa még aludna, mert szüksége van több alvásra.
+aki szeretett volna több gyereket is, az azért nem mer vállalni, hogy nehogy még többet kelljen éjszakázni.
Viszont nem értem..
Ha a szülők még gyerekvállalás előtt tisztában voltak azzal, hogy mivel jár egy gyerek, akkor utólag miért sírnak, hogy nem tudnak aludni a gyerek miatt?
Ez az "utólag miért sírnak" ezt itt többször is olvastam már, de annyira szar duma 😅
Erre nem lehet 100%ban felkészülni. Nem tudja az ember hogy hogyan fog reagálni 2 év nem alvásra, sőt azt sem tudja az ember hogy mennyi ideig lesz kialvatlan. Az én gyerekem 1 évesen kezdte átaludni az éjszakákat, unokatesómé 6 hetes kora óta csak akkor kel éjszaka ha jön a foga, a legjobb barátnőm gyereke 2,5 évesen se alussza át az éjszakákat. Erre hogy kellene felkészülni?:D
De ez totál hülyeség, hogy csak gyerekkel lehet valaki kialvatlan.:D
Ezer más dolog mellett lehetsz, de a gyerekkel való kialvatlanság sem tart örökké.
Ezt a kérdést már valaki feltette itt egyszer..
Pont ugyanez volt az egyik válasz,hogy totál hülyeség,hogy csak kosgyerek mellett lehet az ember kialvatlan...
Gondolom te vagy az a gyerektelen nő aki hetente,naponta teszi fel a gyerekekkel kapcsolatos kérdéseit .
Azért kel fel a kisbaba meg a kisgyerek amiért a felnőttek is felkelnek éjjel.
Én pl ma éjjel háromszor voltam fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!