Csapvízzel öblítettem le a 4 hónapos babám cumiját, lehet baja?
Most komolyan szerinted mérgező a csapvíz vagy mi??
A babavíz egy drága marketing fogás!
Szerinted régen mit ittak a babák? Vagy te baba korodban?
Semmi baja nem lesz. Anyám lenyalta az öcsém cumiját, ha leesett, és attól sem lett semmi baja. Nem méreg a csapvíz és az öblítés után ami rajta maradt au semmi mennyiség, nyugodj meg.
A babavizet meg felesleges forralni (hacsak nem nyitva az üveg egy ideje). A csapvizet kell forralni, ha abból csinálod a tápszert.
A babavíz nem igényel forralást. Azért babavíz.
Amúgy szerinted minden babának a világon forralják a vizet? Nem lesz semmi baja.
Mondok egy még extrémebbet!
Én már a pár napos lányomnak is csak elmostam a cumisüveget, nem sterilizáltam! Na azon is maradt bőven csapvíz... Köszöni szépen, jól van, másfél éves!
Én egyszer öntöm a vízforralóból a vizet cumisüvegbe a baba 5 hónapos korában, meg is ette a tápszerét. Erre mondja a férjem az még nem volt forralva.
Hálistennek semmi baja sem lett. Pár csepptől végképp nem gondolnám, hogy lenne akármi.
Hát nem semmi... tudod, ha már kúszni fog, ne nézz majd oda közben, hogy mi kerül a szájába.
Ott fogsz helyben szörnyethalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!