Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos kislányomnál átvegye...

2 hónapos kislányomnál átvegyem az "irányítást"?

Figyelt kérdés

Eddig igény szerint szopizott 2,5-3 óránként, ezzel nincs is baj. Az éjszakát is átaludja, 8-9 órát alszik egyhuzamba aminek örülök. Csak az a baj hogy egyre tolódik el az esti elalvás, nemtudom már mikor, hogy történt de eleinte 10-11 körül szépen elaludt, reggel 7kor kelt. Aztán ez így ment 1 hétig, most meg már ott tartunk hogy hajnal 1ig fent van és 9-10ig alszik, aztán eszik 1-2ig megint alszik, délután meg 2x fél órát és így este, éjjel fent van sokáig. Ha így haladunk félek hogy előbb-utóbb felcserélődik az éjjel és a nappal.

Szerintetek felkeltsem reggel 7-kor, próbáljunk visszaállni erre valahogy vagy hagyjam hogy ő alakítsa a dolgot? Kelteni eddig soha nem keltettem fel, de most nagyon gondolkodom rajta. Mit tegyek?

2009. jan. 2. 14:13
 1/2 anonim ***** válasza:
92%

szia

talán várhatnál,párnapot(egy hetet), mindig változik az alvás-ébrenlét szokásuk.aztán fokozatosan persze, én vissza "téríteném a jó útra"

5hós kisfiú anyukája

2009. jan. 2. 14:33
 2/2 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is 2 hónapos a babám és nekem is 10 11 körül alszik el mostmár mert eddig hajnali 1 vagy 2-kor aludt el! Nagyon megijedtem,hogy felcseréli az nappalt az északával, de az ünnepek alatt sokat csavarogtam vele! Mamáztunk állandóan és ott nem hagyták aludni nappal annyit ezért visszaállt! Nekem nem lett volna szivem felkölteni, de így sikerült mert volt segítségem! Most azóta nincs gond!
2009. jan. 2. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!