Most hogy jön a hideg most is kiviszitek sétálni minden nap a babátokat? Mennyi időre?
Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 15:16
1/10 anonim válasza:
Délelőtt ugyanúgy, mint nyáron, 9-12.ig lent vagyunk, délután hamarbb sötétedik, kb. 4-5-f6-ig vagyunk lent.
2/10 anonim válasza:
Mindenképpen, kivétel ha esik az eső. Neked is és a babádnak is jót tesz a friss levegő, jól fel kell öltözni!!
3/10 anonim válasza:
Szia!
Ha nem fúj nagyon a szél és nem zuhog az eső, akkor minden nap kimegyünk 30-60 percre a lányokkal. Kell a babáknak is a friss levegő! :-)
2,5 éves és 10 hetes kislány anyukája
4/10 anonim válasza:
Mi még nem tudom,mert most vagyunk túl egy nagy lázas pár napon s nem mehettünk sehova. Ő kicsi nagyon,de ha jól lesz és én is meggyógyulok megyünk.(neki 39,nekem 37.5 volt a hőnk)s fél éves 6kilós csöppség..
5/10 anonim válasza:
Mi voltunk délelőtt egyet sétálni, kicsit szitált az eső, de a lurkóm el is aludt a kocsiban, pedig örültem volna ha ébren marad ebédig. imádja a hideget, jobban alszik. 16,5 hónapos.
6/10 anonim válasza:
A gyerekeim még a legnagyobb hidegben is kint aludtak órákat télen napi 2x a babakocsiban a teraszon. 3 közülük aug.- szeptemberi születésű, a fiam februári. Csak jól fel kell őket öltöztetni, magadra is megfelelő ruhát venni és mehettek. A friss levegő edzi a babákat, segít az immunrendszerüket karbantartani. minél többet vagytok kint megfelelő öltözékben, annál ritkábban lesz beteg a pici :) az enyémeket pl. 2 éves korukig csak tanácsadáson látta a gyerekorvos...
7/10 anonim válasza:
Nem, én nem viszem mindennap. Esős, ködös nyirkos időben nem megyünk ki.
8/10 anonim válasza:
Csak akkor nem megyünk ki, ha esik az eső vagy ha nagyon fúj a szél. Egyébként attól mert hideg a levegő megyünk sétálni. Jót tesz mindenkinek.
9/10 anonim válasza:
minden nap,általában kétszer sétálunk.Délelőtt bevásárlás,kis játszótér,ügyintézés,délután séta.Vásárolni akkor is megyünk,ha esik az eső, mert nem jön fel a kaja a boltból.Van esővédő
10/10 anonim válasza:
mi is nagy sétálók vagyunk, esőben is megyünk, hóban is, ködben is, mindig. most 2 éves a fiam, szeptemberi születésű és így van ez 2 hetes kora óta. Délelőtt 2-3 óra séta, délután sötétedéstől és délutáni ébredéstől függően 1-2 óra.
Nem szokott megfázni, egyszer volt eddig beteg, de az is vírusos volt, nem megfázás. Nem is öltöztetem agyon, mert úgyis mozog, fut, így leizzadna, attól pedig megfázna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!