7 hónapos babátok mennyit eszik és mit,anyatej mellett?
Kb. 1 héttel ezelőttig csak pürézett napi 1-2x picit. Bevezettem több zöldséget, gyümölcsöt, tejterméket (joghurt, tejföl, túró), glutént, csirke és sertéshúst. Mindent egynemű püréként, a pici, puha darabokat kiköpte.
Aztán apáméknál épp ebédeltem, a szokott módon: a babám anyám kezében, hogy lássa, anya megvan, én meg ebédeltem. De ordításban tört ki, de nem az ölembe akart jönni, hanem rá akarta vetni magát a kajámra.
Evett párolt rizst, csirkehús darabokat, aztán krémlevest is. Azóta bátrabban adok picike darabos ételt. Ma az apjától kunyerált pogácsát. (Fél kisujj körömnyi, puha darabokat kapott a belsejéből)
Most sem eszik mennyiséget, nem is siettetem, hogy étkezést kiváltsak, az anyatej a lényeg.
Vizet is kortyoltatok vele pohárból, mert ha úgy ittam, hogy a kezemben volt, kérte ő is.
13 honapos koraig kizarolag anyatejet fogadott el.
Azota viszont mindent megeszik, mar iskolas.
Ő is 7 hónapos múlt. Vagyis most már inkább 7.5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!